تاخیر در اعلام کالابرگ

با نزدیک شدن به نیمه دوم سال و اجرایی شدن هدفمندسازی یارانه‌ها تماس‌های مردمی نیز به دفتر روزنامه افزایش می‌یابد، چرا که تاخیر در اعلام کالابرگ کالاهای اساسی، قشر کم ‌درآمد و کم‌وسع را نگران و این پیام را به آنها مخابره کرده است که احتمالا باید خود را آماده حذف کالابرگ‌ها کنند.
کد خبر: ۳۴۰۶۵۹

هر چند در ابتدا گفته شده بود که در هدفمندسازی یارانه‌ها اولویت با حذف یارانه حامل‌های انرژی است اما حذف یارانه کالاهای اساسی با اعلام خبر آزادسازی قیمت گندم و آرد به 270 و 300تومان و افزایش قیمت نان در نیمه دوم سال اجرای آن را زودتر از آنچه پیش‌بینی می‌شد جلوتر انداخت و از سوی دیگر، کاهش تدریجی تعداد کالاهای کالابرگی و تاخیر در اعلام کالابرگ قند و شکر و برنج باعث شده تا بخشی از جامعه نگران قطع کامل آن باشند.

به نظر می‌رسد وابستگی قشر کم‌درآمد به یارانه‌ کالاهای اساسی که از دوران جنگ در قالب توزیع کالابرگ آغاز شد، رفته رفته می‌رود تا با هدفمندی یارانه‌ها بدون آن‌که تغییر محسوسی در قدرت خرید مردم ایجاد شود به یکباره قطع شود.

هرچند هدفمندسازی یارانه‌ها باید خیلی سال‌ها پیش به اجرا درمی‌آمد چرا که از نظر کارشناسان، چنین تصمیمی به نفع اقتصاد کشور است، اما حذف یارانه‌ کالاهای اساسی و تاخیر در اعلام کالابرگ میان اقشار کم‌درآمد که از هیچ سازمان دولتی بنی دریافت نمی‌کنند در شرایط کنونی، فشار مضاعفی را به آنها وارد می‌کند و لازم است دولت در هر شرایطی به تامین نیازهای اولیه و معیشتی این گروه از اقشار جامعه به طور جدی توجه کند.

پریسا حبیبی ‌
‌ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها