آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش ایسنا، پلیس آگاهی اسلامشهر اعلام کرد: متهم به نام «خلیل شاه حسینی» در 24 دی ماه سال گذشته به دنبال اختلافات خانوادگی ، تعمیرگاه خودروی برادرش را به آتش میکشد.
تحقیقات کارشناسان آتشنشانی حکایت از عمدی بودن آتش سوزی با ریختن بنزین داشت.
طبق محتویات پرونده، صاحب تعمیرگاه در بیمارستان به ماموران انتظامی اسلامشهر در آخرین لحظات زندگی خود در تشریح چگونگی حادثه عنوان کرده بود که به همراه شاگردش در مغازه بودند که خلیل (برادرش) با ظرف محتوی بنزین وارد آنجا شد و تعمیرگاه را به آتش کشید و فرار کرد.
در طول رسیدگی به این پرونده هر دو مصدوم حادثه در اثر شدت سوختگی جان باختند، در پی مرگ این دو نرد بازپرس شعبه اول دادسرای اسلامشهر با درخواست چاپ عکس بدون پوشش قاتل فراری از مردم خواست چنانچه از مخفیگاه متهم اطلاعی دارند موضوع را با شماره تلفنهای 0228-2184545 و 0228-2184547 و 100 به پلیس آگاهی نیروی انتظامی شهرستان اسلامشهر اطلاع دهند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....