دیدار احتمالی مالکی و علاوی

منابع عراقی می‌گویند امروز احتمالا نوری المالکی و ایاد علاوی با هم دیدار خواهند داشت. به گزارش روزنامه عراقی الصباح،‌ حسن السنید، از سران ائتلاف دولت قانون با اعلام این خبر گفت:‌ این دیدار در پاسخ به دیدار 2 هفته پیش علاوی با المالکی است.
کد خبر: ۳۳۷۳۷۳

السنید خاطر نشان کرد: در این دیدار بسیاری از موضوعات از جمله حمایت از روند سیاسی و تشکیل دولت بررسی خواهد شد. برخی منابع عربی چند روز پیش گفتند مالکی قصد دارد با علاوی ائتلاف جدیدی تشکیل دهد و پست‌های سیاسی را در این کشور با هم تقسیم کنند.

در همین رابطه حاجم الحسنی، سخنگوی ائتلاف دولت قانون در یک کنفرانس خبری در مقر پارلمان عراق در بغداد اظهار کرد: رهبری ائتلاف دولت قانون نشستی را برگزار کرد و در این نشست بر پافشاری و پایبندی‌اش نسبت به نامزدی نوری المالکی، نخست‌وزیر عراق برای به‌ عهده گرفتن ریاست کابینه آتی این کشور تاکید کرد. همچنین دیروز اعلام شد پارلمان عراق جلسه «باز» خود را 17 ژوئیه (26 تیر) از سر خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها