
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، افزود: مرزه (Summer savoury) از خانواده نعناع به شمار میرود. اسانس گیاه مرزه دارای طبیعت گرم است و تقویت کننده معده، تسهیل کننده عمل هضم، ضد نفخ و مدر (ادرار آور) است.
وی اضافه کرد: مصرف مرزه برای معالجه اسهال بسیار مناسب است و یک ضدعفونی کننده قوی است. مرزه را به عنوان چاشنی و ادویه به همراه لوبیا، سالاد فصل، خیار، ماهی، گوشت، کالباس و سوسیس مصرف میکنند.
صفوی گفت: مرزه دارای خاصیت بادشکن و همچنین دافع کرم است. به صورت دم کردنی در رفع گرفتگی معده و روده مؤثر است. مصرف مرزه در درمان دردهای عصبی و نرمی استخوان نیز تأثیر دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد