در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
با اطلاعاتی که دختر نوجوان در اختیار پلیس قرار داد، چهرهنگاری رایانهای از متهم صورت گرفت و جستجو برای یافتن وی آغاز شد.
به دنبال این شکایت، 15 زن و دختر نوجوان دیگر هم به اداره پلیس مراجعه و شکایتهای مشابهی را ارائه کردند. با تحقیق از شاکیان جدید، مشخص شد آنها هم در دام شیطان چشمآبی گرفتار شدهاند. به این ترتیب، مشخصات مرد آزارگر در اختیار گشتهای انتظامی ورامین قرار گرفت تا هرچه سریعتر دستگیر شود.
پلیس در جستجوی متهم فراری بود تا این که ششم مهر سال گذشته، مرد آزارگر در یک آرایشگاه مردانه دستگیر شد. با انتقال متهم به اداره پلیس ورامین، وی در بازجویی اظهارات متناقضی را بیان کرد.
شناسایی متهم از میان 30 متهم
بنابراین، از 16 شاکی پرونده خواسته شد تا متهم چشمآبی را از میان 30 نفر که در بازداشتگاه پلیس به سر میبردند، شناسایی کنند که به این ترتیب شاکیان به محض دیدن متهم، او را شناسایی کردند.
با مشخص شدن این موضوع، مرد آزارگر بناچار به جرم خود اعتراف کرد که با محاکمه متهم به 2 بار قصاص، 25 سال حبس، 173 ضربه شلاق و پرداخت دیه در حق شاکیان محکوم شد که حکم صادره روز گذشته به تایید شعبه 7 دیوان عالی کشور رشید و متهم در یک قدمی مرگ قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: