نگارش جدید پردازنده اتم اینتل عرضه شد

اختراع دوباره اتم!

اینتل بزرگترین شرکت تولیدکننده نیمه‌هادی‌های دنیا نگارش جدیدی از بستر اتم خود عرضه کرد که کوچک‌تر، ارزان‌تر است و کمتر برق مصرف می‌کند.
کد خبر: ۳۲۸۷۶۶

آناند چاندراسر، ‌مدیر بخش گروه موبایل اینتل در بیانیه‌ای چهارشنبه گذشته گفت: «اینتل نخستین محصول خود را در این زمینه عرضه می‌کند.»

به‌گزارش رویترز، اینتل در نظر دارد گوشه‌ای از بازار بی‌سیم را در اختیار بگیرد و دقیقا همان کاری را انجام دهد که با بازار نت‌بوک‌ها انجام داد و آن را به‌طور کامل تحت کنترل خود درآورد.

گفته می‌شود که این بستر جدید گستره زیادی از دستگاه‌های کامپیوتری را شامل می‌شود و از تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و دیگر دستگاه‌های موبایل را شامل خواهد شد.

اما کارشناسان معتقدند نبرد سختی میان اینتل و شرکت‌های Nvidia، مارول و کوالکام درخواهد گرفت که پردازنده‌های تحت هولدینگ ARM را تولید می‌کنند.

اینتل قبول کرده است که سیستم عامل مابلین لینوکس خود را با سیستم عامل مائمو (Maemo) نوکیا یکی کند تا مسیر حرکت چیپ‌های اینتل به سمت بزرگترین تولیدکننده تلفن همراه در جهان باز شود. تحلیل‌گران پیش از این معتقد بودند که تراشه‌های اینتل برای استفاده در دستگاه‌های موبایل بیش از اندازه انرژی مصرف می‌کند و توان رقابت با تراشه‌های ARM را ندارد.

سال گذشته چاندراسر در مصاحبه با رویترز اعلام کرده بود در فناوری جدید اینتل، مصرف برق بسیار نزدیک به تراشه‌های ARM شده است و رقابت شکل می‌گیرد.

گفتنی است عمر باتری را دو چیز در تلفن همراه از بین می‌برند، صفحه‌های بزرگ و پردازنده‌های قوی که دو معیار مهم در تلفن همراه به شمار می‌روند. سال گذشته یکی از سران اجرایی نوکیا اعلام کرد پردازنده‌های ARM در مصرف انرژی کیلومترها جلوتر از اینتل است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها