کاکاوند: از آمریکا شکایت می‌کنم

مجید کاکاوند، شهروند ایرانی که به دلایل واهی با نفوذ آمریکا در فرانسه بازداشت شده بود در پی تبرئه و آزادی‌اش جمعه‌شب پس از ورود به خاک ایران، ‌گفت:‌ برای اعاده حیثیت از مقام‌های آمریکایی شکایت خواهم کرد. به گزارش ایرنا،‌ کاکاوند گفت: ‌با توجه به این‌که مدت چهار ماه در فرانسه به اتهام واهی در زندان به سر برده‌ام، ‌حق قانونی خود می‌دانم که در اولین فرصت علیه مقام‌های آمریکایی اقامه دعوی کنم.
کد خبر: ۳۲۷۱۵۳

وی با اشاره به حسن نیت قضات دادگاه فرانسه در طول محاکمه‌اش افزود:‌ در زمان محاکمه،‌ مقامات قضایی فرانسه با من با حسن نیت برخورد کردند.

این تاجر ایرانی در رابطه با رفتار مقام‌های آمریکایی گفت:‌ آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند شکست‌های سیاسی خود را با اتهام‌های واهی به شهروندان عادی جبران کنند و از این طریق شاید بتوانند همکاری طرف‌های خارجی با ایران را نیز قطع کنند که البته این سیاست شکست خورده است.

کاکاوند در فرودگاه امام خمینی (ره) مورد استقبال خانواده خود و شمار زیادی از هموطنان قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها