مرد آهنی تمام نشده است

همزمان با اکران عمومی «آیرن من ‌/‌ مرد آهنی 2» خبر پیش‌تولید قسمت سوم آن اعلام شد. این فیلم که روز جمعه به روی پرده سینماهای آمریکای شمالی رفت، یکی از امیدهای اصلی جدول گیشه فصل تابستان امسال است و پیش‌بینی فروشی 300 میلیون دلاری برای آن می‌شود.
کد خبر: ۳۲۷۰۹۴

جان فاورو کارگردان 2 قسمت قبلی این کمدی اکشن ابرقهرمانانه، کار نگارش فیلمنامه قسمت سوم را با همکاری مارک فرگوسن شروع کرده است. هنوز زمانی برای شروع کار فیلمبرداری جدیدترین قسمت فیلم اعلام نشده است، ولی تهیه‌کنندگان آن قصد دارند کلید فیلمبرداری را اوایل فصل پاییز بزنند. رابرت داونی جونیور برای سومین بار نقش کاراکتر دو شخصیتی تونی استارک ‌/‌ مرد آهنی را در این فیلم بازی می‌کند. برای ایفای نقش کاراکتر خبیث فیلم، قرار است یکی از بازیگران مطرح سینما انتخاب شود. نقش کاراکتر منفی قسمت دوم را میکی رورک بازی کرد. گیونیت پالترو و ترنس‌ هاوارد هم از قسمت‌های قبلی این مجموعه فیلم، در قسمت سوم حضور خواهند داشت.

«آیرن من» با نگاهی به یکی از قصه‌های کمیک استریپی ساخته می‌شود که امتیاز آن متعلق به شرکت انتشاراتی معروف مارول است. اولین قسمت فیلم در سال 2008 به نمایش عمومی درآمد و در کمال تعجب تحلیلگران اقتصادی سینما در آمریکای شمالی به فروشی 318 میلیون دلاری دست پیدا کرد. این موفقیت کلان باعث تولید قسمت‌های بعدی این اکشن ماجراجویانه شد. رابرت داونی جونیور به مدد استقبال تماشاگران از این فیلم، در دوره میانسالی خود تبدیل به یکی از چهره‌های روز و مطرح سینما شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها