به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین ، علاءالدین بروجرودی نماینده بروجرد در مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اقزود: جمهوری اسلامی ایران علیرغم غنی سازی 20 درصد درهای مذاکره را برای تامین سوخت راکتور تهران باز گذاشته است.
وی تصریح کرد: ایران مخالفتی برای مذاکره با 1+5 نداشته و مراحل دوران منع فعالیت غنی سازی را سپری کرده و بحث مبادله عملا این موضوع را ثابت میکند.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر این که باید حق ایران را در مسئله انرژی هستهای بپذیرند،گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تا اگر تردیدی وجود دارد اعتمادسازی کند.
بروجردی گفت: زمان تغییر نظر گروه 1+5 در مورد بازنگری در قطعنامه شورای امنیت و تغییر سیاست فرا رسیده و تصمیمات باید براساس واقعیات موجود باشد.
وی در ادامه گفت:اعضای کمیسیون فردا از رزمایش ولایت 89 که در آب های دریای عمان در حال برگزاری است، بازدید خواهند کرد.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد