نمایش خانگی

مردی که والانس را کشت

یکی از فیلم‌های کلاسیک تاریخ سینما وارد شبکه نمایش خانگی شد. این فیلم «مردی که والانس را کشت» نام دارد که فیلمساز معروف «جان فورد» آن را کارگردانی کرده است. این فیلم که در سال 1962 ساخته شده است با زمان 122 دقیقه به شبکه نمایش خانگی راه یافته است. در این فیلم بازیگرانی مانند جان وین، جیمز استوارت، لی ماروین، و رامایلز و ... ایفای نقش می‌کنند. فیلم مردی که والانس را کشت به مدیریت امیرهوشنگ قطعه‌ای به فارسی دوبله شده است. در این فیلم چنگیز جلیلوند به جای جان وین صحبت کرده است. ناصر طهماسب، زهره شکوفنده، امیرهوشنگ قطعه‌ای و تورج مهرزادیان دیگر گویندگان این فیلم هستند.
کد خبر: ۳۲۲۵۰۷

داستان این فیلم درباره یک سناتور است که برای تدفین مردی فقیر به شهر شینبون بازمی‌گردد و برای یک خبرنگار داستان واقعی مردی را که لیبرتی والانس را از پای درآورد؛ بازگو می‌کند.

انتقام تیغ زرین

فیلم «انتقام تیغ زرین» را کارگردان هنگ‌کنگی، «هومنگ ـ هوا» در سال 1969 کارگردانی کرده است. این فیلم با مدت 89 دقیقه به شبکه نمایش خانگی راه یافته است.

انتقام تیغ زرین به مدیریت امیرهوشنگ زند به فارسی دوبله شده است. سهیلا گلستانی، ناصر احمدی و تورج مهرزادیان دیگر گویندگان این فیلم هستند.

با استفاده از شمشیر اژدهای زرین، لی ژیشان مبارز جوانمردیست که به حفاظت از امانات و اموال مردم کمر بسته است، اما برادران لونگ با کمک یونچیانگ خواهر لی ژیشان علیه وی توطئه می‌کنند و باعث شکست لی ژیشان می‌شوند. لی ژیشان به همراه دختر کوچکش شائوین به کوهستان فرار می‌کند.

هیجده سال بعد شائوین که بزرگ شده به همراه پدر و دوستان خود از برادران لونگ و یونچیانگ انتقام می‌گیرد.

هدف نهایی

فیلم «هدف نهایی» را ژان‌کلود وان‌دام در سال 1996 کارگردانی کرده است و در این فیلم که در ژانر رزمی، حادثه‌ای ساخته شده است خودش نقش اول را در کنار بازیگرانی مانند راجر مور و جیمز ریمار به عهده گرفته است. در این فیلم که به مدیریت ناصر طهماسب دوبله شده است، منوچهر والی‌زاده به جای ژان کلود وال‌دام صحبت کرده است. چنگیز جلیلوند، امیر حکیمی و الهام جعفرنژاد دیگر گویندگان این فیلم هستند.

کریستوفر دوبوآ (ژان کلود وان دام)‌ در خیابان‌های نیویورک به همراه مشتی کودک و نوجوان بی‌سرپرست زندگی می‌کند تا این که روزی بعد از سرقت از ریجی تبهکاری مشهور، به قصد تامین آتیه کودکان بی‌سرپرست، پس از حمله ریجی و سپس نیروی پلیس به قصد دستگیری وی مجبور به فرار از آمریکا می‌شود. او که ناخواسته سوار یک کشتی شده، زمانی که چشم باز می‌کند خود را اسیر مشتی آدم شرور یافته و اسیر آنان می‌شود. در انتهای راه زمانی که یکی از این افراد قصد کشتن وی را دارد، گروهی از دزدان دریایی به رهبری ناخدا دابز (راجر مور)‌ ودوستش هری اسمیت به کشتی آنان حمله کرده و دوبوآ را آزاد می‌کنند ولی زمانی که به سیام می‌رسند به وی نارو زده و دوبوا را به شریک تجاری‌شان خائو در ازای مبلغی هنگفت می‌فروشند. خائو موفق می‌شود از دوبوآ یک مبارز بسازد تا این که مدتی بعد سرنوشت بار دیگر دابز و هری را سر راه دوبوآ قرار می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها