سنندجی خبر داد:

نصب برچسب نرخ کرایه تاکسی

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران گفت: برچسب‌های نرخ تاکسی در سال جاری از امروز برای 25 هزار تاکسی در مناطق مختلف شهرداری توزیع و نصب خواهد شد.
کد خبر: ۳۲۱۷۳۱

پیمان سنندجی در گفتگو با ایسنا ، اظهار کرد: از جمله ویژگی‌های این برچسب‌ها خوانا بودن و همچنین درج شماره تاکسی به روی آن‌هاست که بر این اساس امکان آن وجود دارد که مردم نظارت بیشتری را بر نرخ تاکسی‌ها داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف موضوع را به شماره تلفن «1888» مرکز نظارت همگانی شهرداری تهران گزارش کنند.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران با اشاره به این که از امروز 25 هزار برچسب در بین مناطق شهرداری توزیع شده است، خاطر نشان کرد: تا پایان فروردین ماه در تمام تاکسی‌ها برچسب نرخ تاکسیرانی نصب خواهد شد.

وی افزود: همچنین 15 هزار تاکسی و تاکسی‌های ویژه فرودگاه و ترمینال که مجهز به تاکسیمتر هستند، از فردا به مدت سه روز با نظارت تاکسیرانی، تاکسیمتر این خودروها به روز خواهد شد.

سنندجی در رابطه با نظارت بر رعایت نرخ تاکسی‌ها در سال جاری هم اظهار کرد: بازرسان تاکسیرانی به صورت رندوم از همه خطوط بازدید به عمل خواهند آورد و برای اولین بار افرادی به صورت نامحسوس در خطوط تاکسی‌ها بر چگونگی رعایت نرخ مصوب تاکسی نظارت خواهند داشت.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران اضافه کرد: همچنین مردم هم می‌توانند با تماس «1888» هر گونه تخلف در رابطه با نرخ تاکسی‌ها گزارش کنند و در صورت وقوع تخلف و محکوم شدن راننده متخطی برخوردهای شدیدی با فرد مورد نظر انجام خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها