‌ حمله جابز به فلش

استیو جابز، مدیر عامل اپل از ناشران خواست تا آیپد، تولید جدید این شرکت را پشتیبانی کنند اما از فناوری فلش استفاده نکنند. کمپین ضدفلش جابز از زمانی که این شرکت آیپد را معرفی کرده است، شدت بیشتری به‌خود گرفته است و برخلاف این‌که در کنگره جهانی موبایل سال جاری، فلش نگارش1/10 تا گسترش کامل در تلفن‌های همراه فاصله زیادی نداشت،‌ اپل هنوز می‌اندیشد که فلش فناوری مناسبی نیست.
کد خبر: ۳۱۵۰۶۸

به‌گزارش وب‌سایت بتانیوز، اپل به‌دنبال کنترل کامل نرم‌افزاری است. فروشگاه نرم‌افزار آیفون و آیپاد که به‌زودی آیپد هم به آن اضافه خواهد شد، با وجود فلش کنترل کامل خود را روی فعالیت‌های کاربر و نرم‌افزارها از دست خواهد داد.

استیو جابز و همراهان وی فلش را به پرباگ بودن، پرمصرف بودن و سنگین بودن متهم کرده‌اند.

به‌گفته جابز در صورتی که روی آیپد فلش اجرا شود، عمر باتری آن از 10ساعت به 5/1ساعت کاهش پیدا می‌کند. به‌همین دلیل است که اپل از ورود فلش به آیفون نیز جلوگیری می‌کند و دیگران را به استفاده از فناوری دیگری به‌جز شرکت ادوبی تشویق می‌کند.

گفتنی است پیش از این‌که فایل‌های فلش به‌عنوان بستر قابل اعتماد انتقاد ویدئو در سطح اینترنت محبوب شوند، بسیاری از برنامه‌نویسان از فلش برای توسعه نرم‌افزار تحت وب استفاده می‌کردند و از این رو، کنترل روی آیتم‌های این نرم‌افزارها و جمع‌آوری اطلاعات مرتبط با تجربه کاربر غیرممکن خواهد شد. تحلیلگران معتقدند اپل با جلوگیری از گسترش آیفون می‌تواند علاوه بر کنترل کاربر، از ایجاد فضای رقابتی نیز جلوگیری کند.

استیو جابز با این درخواست از ناشران نمی‌خواهد از فایل‌های فلش پشتیبانی نکنند، ‌بلکه می‌خواهد فیلم‌ها و ویدئوها با فرمت h.264 نیز در دسترس باشند تا در نرم‌افزارهای این شرکت از جمله نرم‌افزار یوتیوب آیفون نیز قابل مشاهده باشند. ضمن آنکه با عرضه HTML5 و رسمی شدن آن، بسیاری از قابلیت‌های فعلی فلش به‌صورت پیش‌فرض در مرورگرها تعبیه خواهد شد و این فناوری را خنثی خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها