سالمند و سلا‌متی

آفتاب را فراموش نکنید

کد خبر: ۳۰۶۲۰۷

محققان می‌گویند افراد مسن‌تر از آفتاب بیشتر بهره می‌برند با این حال باید مراقب باشند چرا که صدمات ناشی از نور فرابنفش می‌تواند باعث سرطان پوست شود. در میان افراد 50 تا 70 ساله‌ای که در چین زندگی می‌کنند و دانشمندان مطالعه کردند 94 درصد کمبود ویتامینD داشتند و 42 درصد نیز دچار سندرم متابولیسمی بودند. دکتر اسکار فرانکو محقق اصلی در این مطالعه گفت که همین وضع می‌تواند در میان مردم بریتانیا و آمریکا مشاهده شود. وی گفت: وقتی پیرتر می‌شویم ممکن است لازم باشد وقت بیشتری در هوای آزاد صرف کنیم تا بدن همان مقدار ویتامینD که وقتی جوانتر بودیم لا‌زم داشتیم را تولید کند. به گفته وی کمبود ویتامینD به مشکلی بدل می‌شود که هزینه سنگینی از نظر بیماری در سراسر جهان بخصوص در میان افراد مسن تر اعمال می‌کند.

دکتر فرانکو می‌گوید: ما دریافتیم که میزان کم ویتامینD به افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیسمی ارتباط داشت و همچنین به طور قابل‌توجهی به افزایش مقاومت در برابر انسولین مربوط بود.

به گفته پزشکان مصرف مقدار مناسب کالری برای تولید انرژی لازم با مراعات کم خوری و در عین حال جلوگیری از گرسنگی و بخصوص جلوگیری از تشنگی، عدم مصرف فرآورده‌های الکلی، خودداری از مصرف دخانیات حتی قلیان، خودداری از مصرف موادمخدر، خواب‌آورها و محرک‌ها، خودداری از مصرف قهوه و کاکائو (این مواد موجب بالارفتن چربی‌های خون می‌شود)، مصرف کمتر چربی بخصوص چربی‌های جامد، مصرف متعادل چربی‌های مایع (روغن زیتون و سایر روغن‌های گیاهی)، امساک در مصرف مواد قندی بخصوص قند سفید (ساکاروز)، 8 ساعت خواب در شبانه‌روز، رعایت تعادل بین کار جسمی و فعالیت روانی، استفاده از ویتامین‌ها از ابتدای تولد، در دوران رشد، میانسالی و سالمندی، استفاده از املاح منیزیم (منیزیم در تولید بعضی از آنزیم‌های حیاتی که در دوران پیری دچار کاهش می‌شوند و در سوخت و ساز و تولید انرژی اهمیت بسزایی دارند، بسیار موثر است) و نهایتاً داشتن آرامش روانی می‌تواند روند سالمندی را کند و از پیری زودرس جلوگیری کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها