در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
عزت الله یوسفیان ملا نماینده آمل در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با بیان اینکه تاکنون ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در 2 جلسه اراضی دولتی واگذار شده که برای اهدافی غیر از آنچه بوده و راهکارهای بازپس گیری این اراضی مورد بررسی قرار داد ، گفت: در جلسه دوشنبه شب این ستاد در 16 آذر ماه مقرر شد تا توسط آقای خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی گزارشی تهیه شود و در این گزارش ذکر شود که چند درصد از آن زمین ها برای اهداف در نظر گرفته شده مورد استفاده قرار گرفته شده و چند درصد نیز خارج از این اهداف مورد بهره برداری قرار گرفتند.
وی افزود: همچنین در آن جلسه تاکید شد که به هر میزانی که زمین ها به غیر از آن اهداف واگذار شده مورد استفاده قرار گرفتند به همان میزان باید به دولت پس داده شود، یعنی اگر صد در صد آن زمین ها برای اهداف غیر استفاده شده باید همه آن زمین ها برگردانده شود.
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه این ستاد مصمم است تا اسناد زمین های واگذار شده که برای اهداف غیر مورد بهره برداری قرار گرفته اند را باطل کند، گفت: این ستاد دوشنبه هفتم دی ماه جلسه دارد و در این جلسه گزارش وزیر کشاورزی مطرح خواهد شد.
یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: