در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
پس از این تماس، ماموران کلانتری 133 شهرزیبا، به محل حادثه اعزام شدند که معلوم شد مرد 25 سالهای به نام عباس با ضربه چاقوی فردی به نام جمشید به قتل رسیده است.
با هماهنگی قضایی، جسد وی به پزشکی قانونی منتقل شد و شاهدان حادثه برای تحقیقات لازم به اداره 10 آگاهی تهران انتقال یافتند.
یکی از شاهدان در بازجوییهای پلیسی گفت: من و عباس (مقتول) در گاراژ کار میکردیم. چندی پیش، جمشید (متهم فراری) مبلغی پول از یکی از دوستان مشترکمان به نام مهرداد قرض گرفت و در قبال آن، یک فقره سفته و اسناد و مدارک شناساییاش را گرو گذاشت تا پس از تسویه حساب آنها را تحویل بگیرد؛ اما بدهیاش را نپرداخت.
وی ادامه داد: ساعت 3 بامداد روز حادثه، جمشید و دوستش حسن برای دیدن مهرداد به محل کارمان آمدند و با داد و فریاد سراغ او را گرفتند؛ اما او را نیافتند، حتی اتاق سرایداری را هم گشتند؛ اما موفق به یافتن مهرداد نشدند. بنابراین با من و همکارم دعوا کردند که در جریان این درگیری، عباس که قصد میانجیگری داشت، با ضربه چاقوی جمشید به قتل رسید.
شاهد افزود : متهم به قتل به همراه دوستش به سراغم آمد و با طناب دست و پایم را بستند و در اتاق سرایداری زندانیام کردند و متواری شدند. پس از چند ساعت، طناب را از دست و پایم باز کردم و با پلیس تماس گرفتم و ماجرا را اطلاع دادم.
با مشخص شدن هویت قاتل فراری، جستجو برای یافتن وی ادامه یافت تا این که مخفیگاه متهم صبح 19 آذرماه جاری در شهرک ولیعصر تهران شناسایی و او دستگیر شد.
اعتراف به قتل
با انتقال جمشید متهم به قتل به اداره آگاهی تهران، وی مورد بازجویی قرار گرفت و در اظهاراتش به پلیس گفت: مرگ کارگر جوان را ناخواسته رقم زدم. روز حادثه برای دیدن مهرداد مرد طلبکار و پس گرفتن مدارک شناساییام به محل کار دوست مشترکمان رفتم اما موفق به یافتن او نشدم، گمان میبردم در گاراژ پنهان شده و آنها نمیخواهند محل اختفای او را به من نشان دهند، بنابراین با آنها درگیر و باعث مرگ عباس شدم.
به دنبال اظهارات این مرد، همدست فراری وی حسن تحت تعقیب قرار گرفت و عصر همان روز دستگیر شد و به همکاری با متهم اعتراف کرد.
بنابراین گزارش، متهمان با قرار قانونی از سوی بازپرس شاملو، رئیس شعبه یکم دادسرای جنایی تهران روانه بازداشتگاه پلیس شدند و تحقیقات تکمیلی از آنها ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: