آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش فارس ، عصر دیروز مرد میانسالی با مراجعه به مسئولان دادسرای امور جنایی تهران دادیار جنایی را از وقوع یک حادثه با خبر کرد.
این فرد مدعی شد شنبه یکی از دوستانش که از وی 2 میلیون تومان طلب داشته است با او تماس گرفته و خواستار یک قرار ملاقات شده است تا دیدارها تازه شود.
این فرد اضافه کرد: با کمال میل پذیرفتم زیرا پیش خود فکر کردم از این فرصت استفاده میکنم از طلبکار خود فرصتی میگیرم تا به زودی با وی تسویه کنم. سر قرار حاضر شدم اما به یکباره 2 نفر به همراه طلبکارم دست و پای من را بستند و به نقطه نامعلومی منتقل کردند و بیش از 12 ساعت من را گروگان گرفتند.
رضوانفر دادیار شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات نشان داد متهمان با تحت فشار قرار دادن خانواده این فرد 2 میلیون تومان خود را گرفتهاند و سپس این فرد را در حوالی کرج رها کردهاند. دستورات لازم برای دستگیری این افراد صادر شده است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....