رابین کوک : بلر فریبکار است

جام جم آنلاین : رابین کوک وزیر اسبق امور پارلمانی دولت بلر که در اعتراض به جنگ علیه عراق از مقام خود استعفا داده است ، در کتاب خاطرات خود بلر را متهم به فریب دادن افکار عمومی با دستکاری کردن اطلاعات نمود.
کد خبر: ۲۹۹۱۲
وی در خاطرات خود نوشته است بلر در گفتگویی خصوصی قبل از جنگ عراق اعتراف کرده بود که عراق فاقد سلاح های کشتار جمعی قابل استفاده است .

روزنامه ساندی تایمز در شماره روز یکشنبه 5 اکتبر خود ، خلاصه ای از خاطرات رابین کوک را منتشر کرده است که در آن کوک فاش می کند نخستین بار که مساله اقدام نظامی علیه عراق در هیات دولت مطرح شد ، منجر به یک شورش نسبی در میان وزیران گردید.
در این خاطرات رابین کوک بلر را متهم می کند که عمدا افکار عمومی را فریب داده و اطلاعات ساختگی در مورد ارتباط صدام حسین با شبکه القاعده را به افکار عمومی القا کرده است .
خاطرات رابین کوک به زودی به صورت یک کتاب تحت عنوان «نقطه حرکت» منتشر خواهد شد.

وسلی کلارک دولت بوش را متهم به فریبکاری کرد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها