«شکرانه اتحاد» در مجلس

گروه سیاسی: انتظار می‌رفت همایش شکرانه اتحاد به مناسبت دهم آذر، روز مجلس با حضور رئیس‌جمهور و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام کار خود را آغاز کند، اما عدم حضور این دو مقام باعث شد علی لاریجانی با اشاره به غیبت احمدی‌نژاد و هاشمی رفسنجانی اظهار امیدواری کند که خداوند همه امور را اصلاح کند و البته برای هر دوی این آقایان آرزوی سلامت داشته باشد.
کد خبر: ۲۹۷۹۷۸

دومین همایش شکرانه اتحاد در مجلس هشتم که به مناسبت شهادت سیدحسن مدرس و روز مجلس برپا شد، علاوه بر این که دو غایب بزرگ داشت، مجموعا از رونق کمتری نسبت به دوره گذشته برخوردار بود. خالی بودن صندلی‌های سبز بهارستان باعث شده بود که محسن کوهکن، سخنگوی هیات‌رئیسه در توجیه این مساله اعلام کند که به دلیل حضور برخی نمایندگان به همراه محمدحسن ابوترابی‌فرد، نایب‌رئیس اول مجلس بر سر مزار شهید مدرس در شهرستان کاشمر، برخی از همکاران نتوانسته‌اند در این همایش حاضر شوند.

به هر حال از میان 4 شخصیت طراز اول کشور 2‌تن غایب بودند و 2 تن باقیمانده هم از قضا برادران لاریجانی بودند؛ یکی رئیس قوه مقننه و دیگری رئیس قوه قضاییه.اما در بیان علت نبود دو شخصیت غایب در این مراسم دفاتر ریاست‌جمهوری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیحاتی ارائه کردند. مسوول دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی درباره علت حضور نیافتن وی اعلام کرده که به دلیل دیر واصل شدن دعوتنامه، امکان تغییر در برنامه‌های وی وجود نداشته است.

محمد هاشمی عدم حضور اکبر هاشمی‌رفسنجانی در مجلس را سیاسی ندانسته و تنها دلیل را محدودیت در برنامه‌های رئیس مجمع تشخیص عنوان کرده است.محمدرضا میرتاج‌الدینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور نیز علت نیامدن رئیس‌جمهور را مشغله کاری و سفر اخیر وی به استان اصفهان عنوان کرد، اما مدیرکل پارلمانی دولت یعنی مسعودپور دلیل نیامدن احمدی‌نژاد را انجام یک مصاحبه زنده خارجی دانست و اعلام کرد به علت آن‌که وقت مصاحبه از قبل مشخص شده بود، امکان تغییر و جابه‌جایی وقت وجود نداشت. وی تاکید کرد که یک سری ناهماهنگی‌ها باعث این مساله شده است، وگرنه رئیس‌جمهور به حضور در مراسم علاقه‌مند بود.

البته نبود رئیس‌جمهور در این مراسم باعث نشده که تعدادی از نمایندگان به مناسبت دهم آذر خودشان پا پیش نگذارند و به دیدار رئیس‌جمهور نروند. ایرنا گزارش کرد که قرار است تعدادی از نمایندگان از جمله اعضای کمیته مشترک دولت و مجلس درخصوص تعامل بر سر لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها، با رئیس‌جمهور دیدار کنند.

به هر حال نشست شکرانه‌ اتحاد با حضور آقایان محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب، احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور، محمدرضا مهدوی‌کنی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، محمدباقر قالیباف شهردار تهران و محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، جمعی از معاونان قوه قضاییه، تعدادی از وزرا و نیز سخنرانی علی لاریجانی رئیس مجلس و صادق لاریجانی رئیس قوه قضاییه برگزار شد.

صیانت از کشور در سایه ولایت فقیه

علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در آغاز مراسم روز گذشته ضمن یادآوری مجاهدت‌های مدرس و بیان بخشی از تاریخ گذشته مجالس گفت: عصبانیت کشورهای 1+5 به خاطر اراده ملت ایران برای صیانت از کشور در سایه ولایت فقیه است.رئیس مجلس با اشاره به جایگاه ولایت فقیه در کشور گفت: همین عامل بود که منافع ملی کشور را در عرصه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی نظیر بحث هسته‌ای حفظ کرد.وی با بیان این که در روزهای اخیر با رفتار غیرمعمول و دوگانه کشورهای 1+5 مواجه شده‌ایم، افزود: این کشورها از یک سو خود را مشتاق نظامات بین‌المللی و راه‌حل‌های دیپلماتیک جلوه می‌دهند و از سوی دیگر با رفتار زورگویانه، نهادهای بین‌المللی را بی‌حیثیت می‌کنند.رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حقیقت مطلب این است که شکایت و عصبانیت این کشورها از شکوه اراده ملت ایران است که رهبر معظم انقلاب با استقامت و تدبیر، از این سرمایه ملی صیانت کردند و در دام سناریوی مبتذل آنان نیفتادند.

بودجه قوه قضاییه ناکافی است

در این نشست رئیس قوه قضاییه نیز با ناکافی دانستن بودجه دستگاه قضایی کشور، از دولت و مجلس خواست برای رفع این مشکل با قوه قضاییه همراهی کنند. آیت‌الله صادق آملی لاریجانی در نشست مسوولان نظام به مناسبت روز مجلس تاکید کرد که کارآمد کردن دستگاه قضایی در حوزه نیروی انسانی بودجه لازم خود را می‌طلبد. وی افزود: به کارگیری قضات باتجربه و جذب نخبگان از حوزه و دانشگاه نیازمند بودجه است. لاریجانی مشکلات قوه قضاییه را بی‌شمار خواند و گفت: خروجی این دستگاه برای مردم محسوس است و این مشکلات در قوه قضاییه یکروزه به وجود نیامده که یکروزه قابل حل باشد.

رونمایی از تمبر مدرس

در مراسم روز گذشته همچنین تمبر یادبود شهید مدرس رونمایی و ممهور به مهر و امضای برخی مقامات از جمله رئیس‌ دفتر مقام معظم رهبری گردید که بعد از آن عکس یادگاری از مهمانان از جمله مقامات دولتی و قضایی به همراه نمایندگان در جایگاه هیات‌رئیسه گرفته شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها