از دوراز نزدیک

ازدواج با مرد مرده

ایسنا: در فرانسه زنی با نامزد مرده‌اش ازدواج کرد. این مراسم در شهرداری یکی از مناطق شرقی فرانسه اجرا شد. به نوشته یکی از روزنامه‌های فرانسوی «ماگالی جاچی ویکز »32 ساله و «جاناتان جورج» قرار بود سال گذشته میلادی با یکدیگر ازدواج کنند، اما جاناتان در یک تصادف رانندگی جان خود را از دست داد. به همین دلیل این زن جوان تصمیم گرفت با نامزد مرده‌اش ازدواج کند.
کد خبر: ۲۹۵۸۰۲

این زن و مرد جوان 4 سال ‌پیش با یکدیگر آشنا شدند و قصد داشتند در شهرداری منطقه دوماری ‌ بارون کورت در شرق فرانسه با یکدیگر ازدواج کنند. همچنین این دو یک حساب مشترک بانکی داشتند و حتی لباس کامل مراسم عروسی را نیز خریداری کرده بودند، اما حادثه رانندگی و کشته شدن مرد جوان باعث شد این زن امسال با نامزد مرده‌اش ازدواج کند.

نکته جالب قضیه در این است که این مساله در فرانسه شیوه‌ای معمولی تلقی می‌شود، چرا که براساس اعلام وزارت کشور فرانسه، هر ساله 10 ازدواج به این صورت در کشور انجام می‌شود و دولت فرانسه از افزایش روزافزون این‌گونه از ازدواج‌ها بشدت در هراس است؛‌ چرا که این نوع ازدواج‌ها هیچ ثمری ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها