
به نظر می رسد که در سالهای اخیر آهنگسازان مایکروسافت بیش از همتایان خود در شرکت رقیب یعنی اپل در ساخت آهنگهایی که در سیستم عامل، پیامهای خطا را اعلام می کنند، فعال بوده اند.
امروزه کاربران ویندوز با بسیاری از آهنگهایی که سیستم عامل مهمترین شرکت نرم افزاری دنیا هنگام بروز یک پیام خطا ارائه می کند، آشنا هستند.
این پیامهای خطا زمانی که برای مثال پنجره یک سایت آلوده به ویروس باز می شود و یا زمانی که سیستم به طور ناگهانی خاموش می شود، نواخته می شوند و یک خطا را به اطلاع کاربر می رسانند.
بسیاری از این آهنگها مورد علاقه کاربران ویندوز هستند به همین علت مایکروسافت تصمیم گرفته است ترکیبی از آنها را در اختیار کاربران خود قرار دهد.
براساس گزارش اشپیگل، تمام این ریمیکسها در روی شبکه گذاشته شده اند بیشترین کلیک مربوط به "آهنگهایی از ویندوز ایکس. پی و 98" و مدت زمان این آهنگ دو دقیقه و نیم است.
مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
وزیر اسبق خارجه لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان از پیامدهای ناگوار قاچاق حیات وحش برای محیط زیست کشور گزارش میدهد
یوسف افشارنیا در گفتوگو با «جامجم» از تدابیر و تمهیدات این استان برای پیادهسازی رویداد «ایران جان» گفت
دکتر منصوری لاریجانی معتقد است زنان در قرآن منشأ سکینه، یعنی آرامش، امنیت و ثبات معرفی شدهاند