رئیس انجمن مبارزه با آسیب‌های رفتاری خبر داد:

ارسال مواد مخدر با پیک

گروه جامعه: به گفته رئیس انجمن مبارزه با آسیب‌های رفتاری، شیوع مصرف اعتیادآورهای صنعتی تا جایی در سطح جامعه گسترش یافته که با یک تلفن، «اکس» و «شیشه» را از طریق پیک به خانه مصرف‌کننده ارسال می‌کنند!
کد خبر: ۲۹۲۵۷۱

بهرام یگانه در گفتگو با ایسنا، با هشدار جدی نسبت به شیوع روزافزون مصرف اعتیادآورهای صنعتی در جامعه تصریح کرد: مسوولان باید با قاچاقچیان و واردکنندگان این مواد به کشور و تولیدکنندگان داخلی آنها به طور جدی مقابله کنند، چون جان فرزندان ایرانی بشدت در خطر است.

این تحلیلگر اجتماعی با اذعان به این که «مصرف شیشه بیداد می‌کند»، خاطرنشان کرد: سرعت مصرف شیشه در سال‌های اخیر چندین برابر شده و تاحدی افزایش یافته که دیگر بسیاری از ورودی‌های جدیدبه چرخه اعتیاد، از مواد مخدری چون تریاک آغاز نمی‌کنند، بلکه مستقیما سراغ مصرف موادی چون کراک و شیشه می‌روند که اگر کسی به دادشان نرسد، ظرف یک سال از پا درمی‌آیند. رئیس انجمن مبارزه با آسیب‌های رفتاری همچنین نسبت به فروش زیرمیزی آمفتامین‌ها در برخی داروخانه‌ها هشدار داد و گفت: مسوولان اگر واقعا می‌خواهند با اعتیاد در جامعه مقابله کنند، باید همه راه‌های نفوذی مواد به جامعه را به طور جدی ببندند و یکی از راه‌های مقابله، نظارت جدی بر داروخانه‌ها و باشگاه‌های ورزشی و زیبایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها