رئیس‌جمهور:

دولت چند سخنگو خواهد داشت

گروه سیاسی:‌ رئیس‌جمهور از انتصاب چند سخنگو برای دولت در آینده‌ای نزدیک خبر داد. محمود احمدی‌نژاد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به رایزنی‌هایش با برخی افراد برای تعیین سخنگو افزود: دولت در‌ آینده چندین سخنگو خواهد داشت، به عنوان مثال در بخش اقتصادی یک سخنگوی اختصاصی خواهیم داشت و در بخش‌های دیگر نیز همین طور.
کد خبر: ۲۸۹۶۲۵

به گزارش ایسنا، تاریخچه حضور رسمی اولین سخنگوی دولت به زمان ریاست جمهوری سید محمد خاتمی و دولت هفتم باز می‌گردد که عطاءالله مهاجرانی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت با حفظ سمت، مامور پاسخگویی هفتگی به خبرنگاران شد. در میانه راه نیز عبدالله رمضان‌زاده، در کنار تصدیگری دبیری هیات دولت، به عنوان سخنگوی دولت منصوب شد.

در دولت نهم نیز گرچه در ابتدا بحث‌هایی درباره ضرورت حضور یا عدم حضور سخنگو مطرح شد، اما پس از مدتی غلامحسین الهام به عنوان سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت انتخاب شد؛ در پایان دولت نهم و در پی مطرح شدن بحث دوشغله‌ها، الهام تصمیم گرفت به عنوان حقوقدان به حضورش در شورای نگهبان ادامه دهد و پس از برگزاری انتخابات و پایان دوره حضورش به عنوان سخنگو در دولت نهم، هنوز دولت دهم سخنگویی ندارد.

اما اظهار نظر اخیر رئیس‌جمهور علاوه بر آن‌که از معرفی قریب‌الوقوع صاحب این پست خبر می‌دهد، حاوی اخبار جدیدی مبنی بر این است که دولت از سخنگوهای مختلفی بهره خواهد برد.

با توجه به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور، به نظر می‌رسد خبرنگاران از این پس می‌توانند سوالات تخصصی‌تر بپرسند و پاسخ‌های شفاف‌تری نیز دریافت کنند؛ زیرا با سخنگویانی طرف هستند که از اخبار تخصصی حوزه خود اطلاعات کافی دارند و کمتر از عباراتی چون «اطلاع ندارم» یا «می‌پرسم و در جلسه بعد پاسخ می‌گویم» استفاده خواهند کرد و دولت نیز با ارائه اطلاعات دقیق می‌تواند مانع انتشار برخی اخبار ناشی از اطلاعات نادرست یا ناقص شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها