رییس پایگاه نهم پلیس آگاهی:

متهمان را شناسایی کنید

فردی که خود را خواهرزاده یکی از فرماندهان پلیس معرفی و با همدستی دوستش اقدام به کلاهبرداری می کرد ،‌ توسط پلیس دستگیر شد.
کد خبر: ۲۸۴۳۰۸

به گزارش ایسنا، عوامل گشت انتظامی کلانتری 175 باقرشهر در یکم شهریورماه سال جاری حین گشت زنی در ساعت 18 به راکبان یک دستگاه موتورسیکلت مشکوک شده و با متوقف کردن موتورسیکلت موردنظر و در بازرسی از راکبان آن، ماموران یک دستگاه بی سیم ، مقادیری موادمخدر و اوراق شناسایی متعلق به افراد غیر را کشف کردند.

ماموران با دستگیری متهمان به نام‌های «جواد- ن» 37ساله و «محمد -الف» 35ساله این افراد را به کلانتری 175 ، منتقل کردند.

افراد دستگیر شده در اظهارات اولیه خود درباره علت دسترسی آن‌ها به بی سیم عنوان مدعی شدند که بی سیم را دو ماه گذشته در داخل استادیوم ورزشی پیدا کرده و به علت آن‌که می ترسیدند در زمان تحویل بی سیم به مراجع انتظامی دستگیر شوند، بی سیم را نزد خود نگه داشته بودند.

با تشکیل پرونده مقدماتی، به دستور مقام قضایی شعبه 103 دادگاه کهریزک ، پرونده متشکله به همراه متهمان دستگیر شده به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارسال شد.

با انتقال متهمان به پلیس آگاهی ، «جواد» که در کلانتری خود را به عنوان مهندس مکانیک و کارمند یکی از شرکت ‌های خودروسازی معرفی کرده بود ، این بار با تغییر اظهارات خود عنوان کرد که مهندس مکانیک نبوده و تنها تا سوم راهنمایی درس خوانده است.

در ادامه بررسی پرونده، کارآگاهان با مراجعه به بانک اطلاعاتی مجرمان سابقه دار، اقدام به شناسایی سوابق هر دو متهم کردند و متوجه شدند که «جواد» از متهمان سابقه داریست که 6 بار به اتهام سرقت در سال 79 ، غصب عنوان سال 83 و 86 ، موادمخدر سال 82 و 87 و کلاهبرداری در سال 87 دستگیر و روانه زندان شده است که پرونده کلاهبرداری او در شعبه 101 کهریزک همچنان در حال رسیدگی است.

این درحالی بود که در بررسی سوابق «محمد» نیز مشخص شد که او نیز از متهمان سابقه داریست که تاکنون 3 بار در سالهای 86 و 87 به اتهام استعمال و حمل و نگهداری موادمخدر دستگیر و روانه زندان شده است.

در ادامه رسیدگی به این پرونده در دوم شهریورماه، مرد جوانی با مراجعه به دادگاه کهریزک اقدام به ثبت شکایت از فردی کرد که خود را خواهرزاده یکی از مقامات ارشد پلیس و همچنین مهندس مکانیک یکی از شرکت‌های خودروسازی معرفی کرده بود، با تشکیل این پرونده، شاکی «جواد» را مورد شناسایی قرار داد.

مالباخته به کارآگاهان اظهار کرد که چندی پیش گوشی تلفن همراهش مفقود شد که با تماسی که با گوشی تلفن همراهش داشت فردی که ادعا داشت گوشی او را پیدا کرده اقدام قرار ملاقاتی را با او گذاشت زمانی که مالباخته سر قرار رفته بود تا گوشی همراهش را تحویل بگیرد ، «جواد» به بهانه های متفاوت از پس از دادن گوشی طفره رفته و طی این مدت نیز بارها ادعا کرده بود که خواهر زاده یکی از فرماندهان پلیس بوده و به عنوان مهندس در یکی از شرکت های خودروسازی مشغول به کار است.

در تحقیقات انجام شده از «محمد» در باره نحوه آشنایی او با جواد ، نیز مشخص شد که او حدود چهار ماه پیش سه گوشی تلفن همراه را به جواد فروخته بود و «جواد» پرداخت مقداری از پول گوشی ها را به زمان دیگری موکول کرده بود در این مدت «محمد» برای گرفتن مابقی پولش به اومراجعه می کرد که همین موضوع باعث آشنایی او با جواد شده بود.

سرهنگ کارآگاه حسین عباسچیان رییس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : متهمان دستگیر شده از متهمان سابقه داری هستند که بارها توسط پلیس دستگیر و یکی از متهمین به نام «جواد» دارای دو سابقه دستگیری به اتهام غصب عنوان مأمور است ، لذا با توجه به مدارک شناسایی متعلق به افراد غیر کشف شده از متهمان و احتمال جعل عنوان مأمور، به دستور مقام قضایی شعبه 103 دادگاه کهریزک دستور انتشار بدون پوشش چهره متهمین جهت شناسایی آنها صادر شده است .

سرهنگ عباسچیان افزود: مالباختگانی که توسط این دو متهم مورد سرقت قرار گرفته‌اند می توانند به شعبه 103 کهریزک و یا پایگاه نهم پلیس آگاهی واقع در شهرری – خیابان آستانه مراجعه و طرح شکایت کردده و یا با شماره تلفن 73948275 (پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ) تماس بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها