پیام‌تسلیت رهبری درپی‌درگذشت حکیم

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت حجت الاسلام و المسلمین آقای سیّد عبدالعزیز حکیم را تسلیت گفتند.
کد خبر: ۲۷۵۶۳۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم ربهبیر متن پیام به این شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم
با دریغ و اندوه خبر یافتیم که رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، جناب حجت الاسلام آقای سیّد عبدالعزیز حکیم دارفانی را وداع گفته و به دیار باقی شتافته است.

برای ملت و دولت عراق این ضایعه‌یی بزرگ و برای جمهوری اسلامی ایران، فقدانی دردناک است. ایشان آخرین بازمانده از فرزندان برومند مرجع بزرگ شیعه مرحوم آیت الله العظمی سیّد محسن حکیم بود که همگی در راه مبارزه با رژیم سفاک بعث عراق و عوامل استکبار شربت شهادت نوشیده یا آزمونهای دشوار این جهاد عظیم را تحمل کرده بودند.

خدمات این روحانی مجاهد در راه تشکیل حکومت ملی عراق چه در دوران اقامت در ایران و چه پس از سقوط حکومت صدام و انتقال به کشور خود، کم نظیر و فراموش نشدنی است.

اینجانب با ابراز تأسف فراوان از این حادثه‌ی دردناک، تسلیت صمیمانه‌ی خود را به عموم ملت برادر عراق و به دولت و مجلس اعلای اسلامی عراق و به بیت رفیع حکیم بویژه به فرزندان برومند و شایسته‌ی ایشان، بالاخص جناب آقای سیّدعمار حکیم تقدیم می‌دارم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم و سربلندی و پیشرفت ملت و دولت عراق را از خداوند مسألت میکنم.

سیّدعلی خامنه ای
5/شهریور/1388 برابر با ششم رمضان 1430 هجری قمری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها