بازپرس دادسرای قاچاق کالا خبرداد:

بازداشت یک سرشاخه گلدکوییست

بازپرس شعبه‌ سوم دادسرای قاچاق کالا و ارز از بازداشت یکی از سرشاخه‌های شرکت هرمی گلدکوییست خبر داد و گفت: این متهم 70 نفر زیرمجموعه داشته است.
کد خبر: ۲۷۱۶۵۸

جواد احمدی در گفتگو با  ایسنا، در تشریح این پرونده اظهار کرد: با وصول گزارش مردمی مبنی بر این‌که در غرب تهران یک واحد مسکونی رفت و آمدهای زیادی دارد و به احتمال قوی در آنجا فعالیت هرمی صورت می‌گیرد دستور تحقیقات محسوس و نامحسوس به ماموران صادر شد.

به گفته وی، ماموران با مراجعه به محل و انجام بررسی‌ها تایید کردند که خانم‌ها و آقایان زیادی در این محل رفت و آمد دارند و کار هرمی در آنجا صورت می‌گیرد به همین لحاظ دادسرا اذن ورود به محل فعالیت را صادر کرد و ماموران با داشتن مجوز قضایی و انجام تشریفات شرعی و قانونی وارد محل شدند.

بازپرس شعبه‌ سوم دادسرای قاچاق کالا و ارز با اشاره به این‌که در این رابطه حدود 12 نفر دختر و پسر بازداشت شدند، افزود: برخی از این بازداشت شدگان در حال آموزش بودند و برخی به عضویت شرکت هرمی درآمده بودند که در تحقیقات یک نفر مسوولیت این دفتر را پذیرفت.

احمدی با اعلام خبر پلمب این مکان، افزود: این متهم در بازپرسی به این‌که حدود 70 نفر زیرمجموعه دارد اعتراف کرده است و در حال حاضر به لحاظ عجز از تودیع وثیقه 150 میلیون تومانی روانه بازداشتگاه شده است.

وی با بیان این‌که 11 نفر بازداشت شده به لحاظ عدم توجه اتهام با اخذ تعهد موقتا آزاد شدند، گفت: از محل فعالیت این گروه آلات و ادوات مربوط به شرکت‌های هرمی، جزوات، کتاب‌های روانشناسی و تعدادی کیس کامپیوتر و لپ تاپ کشف شده که به جهت بررسی به دفتر پیگیری ویژه دادسرا ارسال شده که نظر صادره از این دفتر تایید فعالیت هرمی این شرکت بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها