آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش مهر ، معاون عملیات نیروی انتظامی کشور گفت: متاسفانه هنوز اجساد این 6 نفر پیدا نشده و بر اساس گزارشات رسیده چهار نفر در استان مازندران و در شهرهای ساری، محمود آباد و نوشهر در دریای خزر جان خود را از دست داده اند و دو نفر در شهر اصفهان در رود خانه زاینده رود جان خود را از دست داده اند.
کارشناسان اجتماعی معتقدند کمبود نیروهای نجات غریق و فقدان امکانات ورزشی و سرگرمی از اصلی ترین عوامل شنای جوانان و نوجوانان در دریاچه ها و دریا است.
معاون عملیات نیروی انتظامی کشور اظهارداشت: این افراد به علت شنا در منطقه ممنوعه و آشنا نبودن با فنون شنا جان خود را از دست داده اند و تلاش برای پیدا کردن اجساد آنها از طرف ماموران امدادی همچنان ادامه دارد.
ساجدی نیا با اشاره با اینکه شنا فقط در مناطقی که طرح سالم سازی دریا اجرا می شود مجاز است ، گفت: شنا در خارج از این محدوده ها ممنوع است و عدم رعایت این موضوع باعث به وجود آمدن چنین حوادثی در کشور می شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....