کوتاه از جهان

افشاگری دوباره سیمورهرش

جام‌جم آنلاین: سیمور هرش، تحلیلگر و روزنامه‌نگار برجسته آمریکایی ادعا دارد جوخه‌های ترور آمریکا توسط یگان ویژه ارتش ‌صهیونیستی آموزش داده شده است. به گزارش روزنامه نیویورک‌پست، هرش تاکید دارد ارتش آمریکا برای خنثی‌سازی شورش‌های عراق در برنامه‌ای مشابه برنامه فونیکس در ویتنام آموزش دیده بودند.
کد خبر: ۲۶۷۶۲۹

پنتاگون برای رسیدن به هدف خود در عراق از اسرائیل برای آموزش جوخه‌های ترور خود کمک گرفت تا نیروهایش را برای جنگ در عراق آماده کند.

دیدار فرستاده روسیه با معلم

جام‌جم آنلاین: الکساندر سلطانف، فرستاده‌ ویژه روسیه در امور خاورمیانه در دیدار با ولید المعلم، وزیر امور خارجه سوریه به بررسی آخرین تحولات منطقه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری سوریه، معلم و سلطانف همچنین در خصوص روابط دو جانبه و ضرورت تحکیم و گسترش این روابط گفتگو کردند.

سلطانف در این دیدار تاکید کرد، روسیه با حق دمشق برای بازگرداندن بلندی‌های اشغال شده جولان به مرزهای چهارم ژوئن 1967 موافق است.

التهاب در اقلیم کردستان

جام‌جم آنلاین: مسعود بارزانی، رئیس دولت اقلیم کردستان عراق بار دیگر مخالفت خود را با هر گونه چانه‌زنی و معامله در خصوص ماده 140 قانون اساسی اعلام کرد.

به گزارش روزنامه‌ الشرق‌الاوسط چاپ لندن، بارزانی طی سخنانی در آستانه انتخابات شنبه آتی ریاست اقلیم کردستان گفت: ریختن خون کردها به دست کردها حرام است.

وی با اشاره به ماده 140 قانون اساسی عراق در خصوص تعیین تکلیف کرکوک افزود: متعهد می‌شوم هرگز در خصوص این ماده چانه‌زنی و معامله نکنم.

سفر بایدن به گرجستان و اوکراین

جام‌جم آنلاین: جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور آمریکا دیروز سفر 3 روزه‌اش به گرجستان و اوکراین را با هدف اعلام حمایت واشنگتن از الحاق این دو کشور به ناتو آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری آ‌سوشیتدپرس،‌ سفر بایدن پس از گذشت 11 ماه از جنگ 5 روزه روسیه و گرجستان بر سر دو منطقه جدایی‌طلب صورت می‌گیرد.

باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا در نشست ماه جاری آمریکا  روسیه در مسکو، پایتخت روسیه در مورد احترام روس‌‌ها به مرزهای همسایگانشان هشدار داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها