حق با شماست

قطار درجه یک، فاقد امکانات

غیاثوند از تهران: 19 تیر ماه به اتفاق خانواده‌ام با بلیت قطار درجه یک از نوع اتوبوسی که از شرکت رجاء تهیه کردم، راهی مشهد شدم ولی متاسفانه از همان ابتدای حرکت متوجه شدم قطار فاقد امکانات اولیه است، به طوری که سرویس‌های بهداشتی آن فاقد آب بودند و در انتها خودتان حدس خواهید زد چه مشکلی پیش خواهد آمد. به همین دلیل تمامی آب‌های شرب معدنی در سرویس‌های بهداشتی استفاده شد و در نتیجه 4 ساعت پایانی، قطره‌ای آب برای خوردن وجود نداشت و وقتی مسافران این مساله را به مسوولان قطار گزارش کردند، چیزی جز بی‌توجهی عایدشان نشد.
کد خبر: ۲۶۶۳۲۵

مجید آزاد از تهران: چندی پیش، وسایل خودروی من سرقت شد و ستوان یکم داوود رجبی، رئیس پلیس قضایی کلانتری 129 جامی در این زمینه پیگیری و تلاش فراوانی کرد. به این وسیله، از همه ماموران زحمتکش پلیس سپاسگزاری می‌کنم.

یک شهروند: بارها در رسانه‌ها تبلیغاتی مبنی بر این که «ایرانی، جنس ایرانی بخر» را دیده و شنیده‌ام ولی قابل ذکر است که مدتی است یخچال...... خریداری کرده‌ام که هنگام راه‌اندازی آن متوجه شدم گاز آن نشتی دارد. وقتی هم مساله را با نمایندگی مرتبط در میان گذاشتم اظهار کردند باید 80 هزار تومان برای لوله‌کشی مجدد یخدان آن هزینه کنم، در صورتی که هنگام خرید و پرداخت هزینه یخچال، بنده پول یک دستگاه یخچال سالم و کار نکرده را داده‌ام.

خزایی از کرمان: بالاخره تکلیف قبول‌شدگان کارگزاری رسمی سازمان تامین اجتماعی چه شد؟ مگر قرار نبود 25 فروردین ماه از قبول‌شدگان تست، مصاحبه به عمل آید. از سازمان تامین اجتماعی در خواست پاسخگویی دارم.

محمدی از قزوین: شهرک میرداماد بالای نواب شمالی دارای منطقه‌ای با تپه‌های خاکی است. بارها با سامانه 137 برای حل مشکل تماس گرفته‌ام ولی شهرداری به این مساله بی‌تفاوت است.

احمدی از خرمشهر: 4 سال است شهرستان ما از آلودگی و غبار معلق در هوا روی آسمان آبی را به خود ندیده ولی هیچ ارگان و مسوولی برای حل این معضل آستین بالا نزده و حال که این آلودگی به تهران رسیده، همگی درصدد حل آن برآمده‌اند. آیا این گونه رفتار کردن با هموطن ایرانی رواست؟

یک از کار افتاده: گوشت به کیلویی 11 هزار و 500 تومان رسیده ولی هنوز سازمان تامین اجتماعی فکری به حال جمعیت از کار افتاده و حقوق کم آنها نکرده است.

رضا امیری از آبادان: هوای شهرستان آبادان بسیار آلوده است. از هیات دولت با توجه به گرمای طاقت‌فرسای این شهرستان درخواست رسیدگی عاجل دارم.

عبادی از اراک: آلودگی هوا در استان مرکزی بیداد می‌کند. از مسوولان درخواست دارم در این خصوص تدبیری بیندیشند.

میرزایی از ایلام: 3 سال است گرد و خاک، زندگی اهالی ایلام را مختل کرده؛ ولی تا الان برای حل این معضل هیچ فکری نشده است.

صادقی: برای خرید 20 روزه یک دستگاه خودروی دوگانه سوز نام‌نویسی کرده‌ام ولی پس از گذشت 50 روز، هنوز نوبت تحویل خودرویم نشده و نمایندگی، خودروها را پلاک‌کوبی نمی‌کند.

پیرو درج پیامی مورخ 13/4/88 درخصوص «شکستن لوله به مدت یک سال» در ستون حق با شماست، روابط عمومی‌ شرکت آب و فاضلاب شهر تهران با ارسال نامه‌ای اعلام کرد: از مشترک محترم جناب آقای میرقاسمی‌ تقاضا می‌شود شماره اشتراک و نشانی دقیق ملک خود را به شرکت آب و فاضلاب منطقه مربوط اعلام کنند تا پاسخ ابهامات ایشان داده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها