مایکروسافت با بینگ رشد می‌کند

به گزارش خبرگزاری رویترز در سان‌فرانسیسکو سهم بازار موتور جستجوی اینترنت مایکروسافت پس از سپری شدن دومین هفته از معرفی اولیه بینگ ‌(Bing)‌ جدیدترین موتور جستجوی مایکروسافت، همچنان در حال رشد است.
کد خبر: ۲۶۳۱۰۸

این مطلب توسط کمپانی ‌comScore‌ در روز چهارشنبه عنوان شد. این کمپانی همچنین اعلام کرد که اشتراک مایکروسافت در صفحه‌های نتیجه‌های جستجو تنها در آمریکا و از هشتم الی دوازدهم ژوئن از رقم 11.3 درصد تا 12.1 درصد رشد داشته است. این میزان نیز نسبت به اول تا پنجم ژوئن نزدیک به 3 درصد رشد داشته است.

این ارقام تنها در اولین هفته کاری بینگ اعلام شده است. نسخه نهایی این موتور جستجو در سوم ژوئن به بازار آمد. ولی برای تست اولیه چند روز قبل از آن در اختیار برخی از کاربران قرار گرفت. به گزارش این خبرگزاری در ماه آوریل نسخه نهایی این موتور جستجو با تمام ویژگی‌های خود به بازار خواهد آمد. سایت ‌comScore‌ که سایت معتبر آمارهای اینترنتی به‌حساب می‌آید، اعلام کرده است انتظار می‌رود سایت‌های مایکروسافت 8.2 درصد از جستجوهای آمریکا را به خود اختصاص دهد. در این سایت همچنین در مورد سایت‌های جستجوی دیگر گفته شده است که یاهو 20.4 درصد و گوگل 64.2‌درصد از حجم جستجوهای انجام شده را به خود اختصاص داده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها