در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزیر خارجه انگلستان در حاشیه دیدار وزرای خارجه ناتو ضمن بیان اینکه غرب باید نقاط اشتراک خود را با روسیه یافته و در تقویت آن بکوشد، گفت: من هرگز معتقد نبوده ام که تلاش برای منزوی کردن روسیه کار درستی است، روشن است که همکاری با این کشور موثرتر است.
سخنان میلیبند در حاشیه دیدار وزرای خارجه ناتو با "سرگئی لاوروف" همتای روسی اش در منطقه "کورفو" یونان ایراد شد. این دیدار مهمترین واقعه سیاسی بین ناتو و روسیه در 10 ماه گذشته بوده است.
روابط مسکو با ناتو از اوت سال 2008 و بدنبال جنگ گرجستان به تیرگی گراییده بود.
این در حالی است که کشورهای عضو ناتو پس از آغاز حمله روسها به گرجستان روابط خود در سطوح بالا را با مسکو به حالت تعلیق در آورده و تلاش کرده بودند با اعطای عضویت این پیمان به گرجستان، از این کشور حمایت نمایند.
به گفته میلیبند در حال حاضر مسائل امنیتی جدیدی مانند مذاکرات خلع سلاح هسته ای، تروریسم و بحران آلودگی هوا در عرصه جهانی بوجود آمده که مقابله با آنها مستلزم همکاری غرب با روسیه است و این امور با منزوی کردن این کشور قابل حل نیست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: