در 2 ماه اول امسال صورت گرفت

افزایش 294 درصدی صادرات سیب‌زمینی

گروه اقتصاد: صادرات سیب‌زمینی‌ تازه یا سرد کرده در 2 ماهه اول سال‌جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 294 درصد افزایش داشته است. به گزارش ایسنا، در 2 ماهه ابتدایی سال‌جاری 60 هزار و 200 تن سیب‌زمینی‌ تازه یا سرد کرده به ارزش 21 میلیون و 100 هزار دلار، صادر شده که ارزش یورویی آن معادل 15 میلیون و 900 هزار یورو است. این میزان صادرات 95/0 درصد از نظر وزن و 82/0 درصد از نظر ارزش کل صادرات کالاهای غیرنفتی ایران است.
کد خبر: ۲۶۱۷۹۳
همچنین براساس این اعلام گمرک، قیمت متوسط یک کیلو سیب‌زمینی در 2 ماهه اول امسال 40 سنت بوده که این نرخ در همین مدت سال گذشته 20 سنت بود.

از سوی دیگر در 2 ماهه اول سال گذشته 15 هزار و 200 تن سایر سیب‌زمینی‌ها، تازه یا سرد کرده به ارزش 3 میلیون دلار صادر شده بود که معادل یورویی آن یک میلیون و 900 هزار یورو بود.

این میزان صادرات 28/0 درصد از وزن و 11/0 درصد از ارزش کل صادرات کالاهای غیرنفتی کشور را شامل می‌شد.به این ترتیب طبق این آمار در 2 ماهه اول امسال نسبت به همین مدت در سال گذشته صادرات سیب‌زمینی‌  تازه یا سرد کرده  از نظر وزن و ارزش به ترتیب 99/294 و 93/591 درصد افزایش داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها