بلای چاقی در استرالیا

کوین راد نخست‌وزیر استرالیا از این که مالیات‌دهندگان باید هزینه دوره‌های لاغر شدن مقامات و کارمندان چاق این کشور را بپردازند انتقاد کرد.
کد خبر: ۲۶۰۵۷۷

به گزارش خبرگزاری فرانسه اسناد رسمی که اخیرا منتشر شده نشان داد دولت برای دوره‌های لاغری دیوانسالاران از موسسه کاریابی و اشتغال سنتر لینک 30 هزار دلار استرالیا (22800 دلار آمریکا)‌ می‌پردازد و وزارت دفاع نیز در سال 2007 برای کلاس‌های لاغری کارکنان خود با عنوان دروغین «خدمات آموزش و کارآموزی» مبالغ مشابهی پرداخته است . راد که دولتش با 1/44 میلیارد دلار (آمریکا)‌ کسر بودجه مواجه است گفت فکر نمی‌کند پرداخت چنین هزینه‌هایی مناسب باشد. وی گفت: «توجیه چنین مخارجی عجیب و غیرعادی است. نمی‌توان باورکرد که این گونه مخارج بهترین استفاده از پول مالیات‌دهندگان باشد. »

آمار رسمی که اوائل ژوئن منتشر شد نشان می‌دهد مردم استرالیا دارند چاق‌تر می‌شوند و در مقایسه با 45 درصد در سال1995، امروز 62 درصد از آنان چاق یا فربه به شمار می‌آیند. بررسی‌های بین‌المللی حاکی است استرالیایی‌ها از جمله چاق‌ترین آدم‌های جهان هستند و موسسات بهداشتی آن هشدار می‌دهند که این کشور با خطر «بمب چاقی» مواجه است‌ که حتی از آمریکا هم شدیدتر است. سازمان‌های اورژانس در ایالت نیوشاوث‌ویلز این کشور آمبولانس‌های ویژه‌ای به کار انداخته‌اند تا بتوانند مریض‌های بیش از 180 کیلوگرمی را جابه‌جا کنند. موسسات کفن و دفن نیز تابوت‌ها را بزرگ‌تر کرده‌اند، توالت‌های قدیمی نیز جوابگوی مردم استرالیا نیستند و حتی صندلی‌های مخصوص نوزادان و کودکان را در خودروها بزرگتر کرده‌اند تا نوزادان هرکولی در آنها جا بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها