جام جهانی تکواندو

تیم تکواندوی ایران فینالیست شد

تیم ملی تکواندو کشورمان در مرحله نیمه نهایی رقابتهای جام جهانی با غلبه بر روسیه به دیدار پایانی راه پیدا کرد.
کد خبر: ۲۵۹۳۴۱

به گزارش مهر ، تیم ملی تکواندو کشورمان که با برتری مقابل فرانسه به مرحله نیمه نهایی راه پیدا کرد عصر یکشنبه در باکو توانست در یک مبارزه سخت و نفسگیر به سختی روسیه را نیز شکست داده و راهی بازی پایانی شود.

در این دیدار رضا مهماندوست ازعلیرضا شکوری ، رضا نادریان ، علیرضا نصرآزادانی ، کوروش رجلی و حسین تاجیک در ترکیب تیم ملی بهره برد. شروع مبارزه دو تیم با شکست رضا نادریان بود که 5 بر 4 مقابل حریف روس خود میدان مبارزه را ترک کرد.

ولی برتری 8 بر یک علیرضا نصر در وزن سوم کار دو تیم را به تساوی یک بر یک کشاند. حسین تاجیک در دیدار سوم و در وزن پنجم در حالی که در راند اول 3 بر صفر از حریف عقب بود در دو راند بعدی امتیازات عقب افتاده را جبران کرده و در نهایت با برتری 5 بر4 «شی هاپ چانگ» را ترک کرد تا تیم ملی کشورمان 2 بر یک از حریف سرسخت خود پیش بیفتد.

در ادامه شکست 9 بر 3 کوروش رجلی در دیدار چهارم کار را به تساوی کشاند تا سرنوشت تیم پیروز به دیدار پنجم و مبارزه وزن اولی های دو تیم کشیده شود. در این دیدار علیرضا شکوری در یک مبارزه دیدنی و جذاب 2 بر یک به برتری دست یافت تا هم خود پیروز شود و هم تیم ملی را راهی بازی پایانی کند.

تیم ملی کشورمان ساعت 18 امروز برای کسب عنوان قهرمانی باید با ترکیه دیدار کند. ترکیه در دیدار مقابل آذربایجان 3 بر صفر پیروز شده بود. تکواندو در سال 2000 توانست عنوان قهرمانی این مسابقات را کسب کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها