با وقفه‌ای یکروزه آغاز می‌شود

مناظره کروبی - احمدی‌نژاد

بخش دوم مناظره‌های انتخاباتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دهم ، با وقفه‌ای یکروزه از امشب آغاز می‌شود و کاندیداها پس از آن که روز جمعه را با برنامه‌های انفرادی سپری کردند ، در 3 شب متوالی دیگر، باز به پای میز مناظره می‌نشینند. در دور دوم مناظره ها بدون شک مناظره مهدی کروبی و محمود احمدی نژاد ازدیگر مناظره ها مهم تر و چالشی تر خواهد بود.
کد خبر: ۲۵۷۴۶۶

در 3 مناظره اول که هفته گذشته برگزار شد، محسن رضایی و مهدی کروبی، شرکت‌کنندگان اولین برنامه بودند و پس از آنها میرحسین موسوی و محمود احمدی‌نژاد در شب ارتحال امام خمینی (ره) پای میز مناظره رفتند.

محسن رضایی و میرحسین موسوی نیز طرفین سومین برنامه مناظره در هفته قبل بودند، اما همان طور که پیش‌بینی می‌شد، مناظره محمود احمدی‌نژاد و میرحسین موسوی، چالشی‌ترین مناظره‌ها بود و به گفته دبیر ستاد انتخابات صداوسیما، 50 میلیون بیننده داخلی و 150 میلیون بیننده خارجی داشت.

اگرچه پس از مناظره احمدی‌نژاد و موسوی بحث‌های مختلفی در باب این مناظره مطرح و برخی سعی کردند فضای مناظره ‌ها را مسموم کنند اما برگزاری چنین مناظره‌هایی که به ابتکار صدا و سیما انجام شد کمک زیادی کرد تا فضای نشاط و مشارکت در فضای سیاسی جامعه ایجاد شود، در کنار این موضوع البته افکار عمومی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری انتظار دارد قواعد مناظره‌ها را رعایت و تخریب را جایگزین نقد نکنند.

مناظره، فرصتی است برای شفاف سازی

احمد توکلی، عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: مناظره فرصتی است برای شفاف‌سازی و آگاهی‌بخشی سیاسی که باید به مشارکت بیشتر مردم کشیده شود.

احمد توکلی در گفتگو با ایسنا، ضمن تشکر از صدا و سیما برای باز کردن باب مناظره کاندیداهای انتخاباتی گفت: خوشبختانه نامزدهای انتخابات از این مناظره استقبال کردند.

توکلی با بیان‌ این‌که مناظره باید به گونه‌ای باشد که به شفافیت مواضع و برنامه‌های نامزدها کمک کند تا قدرت انتخاب مردم افزایش یابد، گفت: البته هر نامزدی برای ارائه برنامه‌اش ناچار از نقد وضع موجود است به همین دلیل مناظره‌های جدی‌تر، مناظره‌ای می‌شود که با رئیس‌جمهور فعلی صورت می‌گیرد.

وی گفت: در این زمینه باید چند نکته مهم مورد توجه قرار گیرد؛ اول آن‌که نقد به معنای جدا کردن سره از ناسره است و یکی از انتظارات مردم از کاندیداها آن است که انصاف نشان دهند، نه آن‌که به سیاه‌نمایی 24 سال یا 4 سال بپردازند که گویا هیچ نقطه مثبتی در سال‌های گذشته وجود نداشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها