کوتاه از جهان

بازی دوگانه بلر

جام‌جم آنلاین: تونی بلر، نماینده کمیته چهارجانبه صلح خاورمیانه ادامه شهرک‌سازی در کرانه‌باختری را مهم‌ترین مانع بر سر راه تشکیل دو دولت مستقل در خاورمیانه دانست. به گزارش روزنامه انگلیسی گاردین، بلر به‌رغم طرح این مساله تاکید کرد حماس تا زمانی‌ که خشونت را کنار نگذارد نمی‌تواند بخشی از گفتگوهای صلح باشد.
کد خبر: ۲۵۷۳۱۶

وی در نشست کمیته روابط خارجی مجلس عوام بریتانیا از عزم کمیته چهارجانبه صلح خاورمیانه برای عدم تغییر سیاست خود مورد همکاری با حماس خبر داد.

اعتراف بزرگ

جام‌جم آنلاین: دان حالوتس، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش رژیم‌صهیونیستی ترورسیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان را با توجه به نهادینه شدن روحیه مقاومت در این کشور بی‌ثمر خواند.

به گزارش شبکه خبری اخبار فلسطین، حالوتس طی سخنانی در دانشگاه تل آویو گفت: اسرائیل برای ترور نصرالله تلاش می‌کند اما این طرح بی‌فایده است.

وی با تاکید بر این که مشکلات امنیتی رژیم‌صهیونیستی راهکار نظامی ندارد، افزود: اگر نصرالله را ترور کنیم، نصرالله دیگری خواهد آمد.

لغو سفر چاوز به السالوادور

جام‌جم آنلاین: هوگوچاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا به توصیه وزارت امور خارجه این کشور سفرش به السالوادور را به دلیل طراحی سوءقصدی علیه وی لغو کرد.

به گزارش خبرگزاری روسی ریانووستی، چاوز پس از به دست آمدن اطلاعاتی در خصوص تدارک یک سوءقصد علیه وی این سفر را لغو کرد.او قرار بود در این سفر در مراسم تحلیف مائوریسیو فونس، رئیس‌جمهور جدید السالوادور حضور یابد.

وداع با البرادعی

جام‌جم آنلاین: محمد البرادعی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تعیین جانشین وی در اوایل سال آینده میلادی برای همیشه با این سمت وداع می‌کند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، 5 نفر برای جانشینی البرادعی نامزد شده‌اند که انتخابات در این زمینه احتمالا روز نهم ژانویه - 19 دی- آینده برگزار خواهد شد.برای انتخاب مدیر کل آینده آژانس دست‌کم دوسوم اعضای آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که مقرش در وین اتریش قرار دارد باید به نامزد این سمت رای دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها