تصویر کوتاه

پیگیری چگونگی قاچاق اخراجی های 2

جام‌جم: به منظور پیگیری چگونگی راهیابی فیلم سینمایی «اخراجی‌ها 2» به بازار غیرقانونی محصولات سینمایی، جلسه‌ای با حضور تهیه‌کننده، کارگردان، مدیر پخش این فیلم، دبیر ستاد مبارزه با توزیع غیرمجاز محصولات سینمایی و نماینده صداوسیما برگزار شد.در این نشست پس از بررسی همه جانبه اعلام شد، با توجه به این که تا قبل از تحقیق و بررسی همه‌جانبه، گمانه‌زنی درباره چگونگی این اتفاق به برطرف کردن این مشکل کمک نمی‌کند از مطبوعات و رسانه‌های عمومی خواسته شده است از هرگونه پیشداوری که منجر به ایجاد اتهام به افراد و سازمان‌های مختلف می‌شود، خودداری کنند.در ادامه مسعود ده‌نمکی، کارگردان فیلم ضمن تشکر از تلاش‌های بی‌دریغ سازمان صداوسیما در اعتلای سینمای ملی گفت: سهم بسزایی از موفقیت اخراجی‌ها 2، مرهون توجه و حمایت صداوسیما از اکران این فیلم است.در پایان، اعضای این جلسه اعلام کردند که نتیجه پیگیری و تحقیق خود را در این خصوص پس از اطلاعات دقیق در خصوص چگونگی این اتفاق در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهند.این در حالی است که ابراهیم داروغه‌‌زاده، دبیر ستاد مبارزه با عرضه غیرمجاز محصولات سینمایی از توزیع فیلم سینمایی اخراجی‌ها 2 در شبکه نمایش خانگی کشور خبر داد.
کد خبر: ۲۵۶۷۲۲

گفتگوهای فرخ غفاری روی پرده«خانه‌سینما»

فارس: مستند «فرخ غفاری از زبان فرخ غفاری» به کارگردانی سعید نوری در «خانه سینما» نمایش داده می‌شود.
فیلم مستند «فرخ غفاری از زبان فرخ غفاری» به کارگردانی سعید نوری امروز ساعت 30/17 در خانه سینما به نمایش درمی‌آید و سپس با حضور کارگردان این فیلم نقد می‌شود.

براساس این گزارش، این فیلم به آثار و اندیشه‌های فرخ غفاری می‌پردازد و آخرین تصاویر و گفتگوها با این فیلمساز فقید ایرانی به تصویر کشیده می‌شود.

توافق کانون فیلمنامه نویسان و سیما فیلم

سایت سیمافیلم: بر اساس توافق‌های انجام شده با کانون فیلمنامه‌نویسان، 50 فیلمنامه برای مرکز سیما فیلم نوشته می‌شود.مقدمات این توافق در سال گذشته فراهم شده که با قوت گرفتن آن بین مرکز سیما فیلم و کانون فیلمنامه‌نویسان خانه سینما،‌ بر اساس آن مقرر شده تا فیلمنامه‌نویسان این کانون در سال جاری حدود 50 فیلمنامه تلویزیونی و سینمایی با موضوعاتی چون اجتماعی، ‌دفاع مقدس، ‌انقلاب اسلامی، طنز و.... برای مرکز سیمافیلم بنویسند.

 «یه روز قشنگ برفی» در جشن خانه سینما

فارس: فیلم کوتاه «یه روز قشنگ برفی» همزمان با پایان مراحل فنی در جشن خانه سینما شرکت می‌کند. این فیلم 30 دقیقه‌ای که از سوی ماهایا پطروسیان و امیر توده روستا کارگردانی شده، زمستان سال گذشته فیلمبرداری شد و هم‌اکنون پس از پایان مراحل تدوین و صداگذاری و ساخت موسیقی، آماده نمایش شده است. صداگذاری این فیلم از سوی مهشاد ملکوتی انجام شده و حمید بلندسران، موسیقی فیلم را ساخته است. آتیلا پسیانی، صادق صفایی و مائده طهماسبی همراه ماهایا پطروسیان در این فیلم بازی کرده‌اند.قصه «یه روز قشنگ برفی» راجع به روزی سرنوشت ساز از زندگی یک زن و یک کودک است.

نان‌آور خونه کیه؟ در شبکه یک

مهر: مجموعه 100 قسمتی «نان‌آور خونه کیه؟» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمد حسن‌زاده در شبکه یک تولید می‌‌شود.

محمد حسن‌زاده در این باره گفت: این مجموعه در گروه اقتصاد شبکه یک ساخته می‌شود. فیلمنامه را ریحانه حسن‌زاده نوشته و داستان درباره زن و شوهری است که با مسائل اقتصادی آنها را در هر بخش می‌بینیم. مجموعه دو بازیگر دارد که هنوز انتخاب نشده‌اند.وی افزود: تصویربرداری مردادماه در تهران شروع می‌شود. سعی شده در روایت این قصه‌ها که زمان هر یک از آنها 4 دقیقه است، تنوع و جذابیت را رعایت کنیم و بار آموزشی مجموعه، خط داستانی آن‌را تحت تاثیر قرار ندهد.

پخش بیش از 92 هزار دقیقه برنامه انتخاباتی در مراکز استان‌ها

ایسنا: معاون امور مجلس و استان‌های صداوسیما از تولید و پخش 92 هزار و 786 دقیقه برنامه در ساختارهای مختلف از شبکه‌های استانی صداوسیما خبر داد. موسوی‌مقدم با ارائه گزارشی از عملکرد مراکز استان‌های صداوسیما در ارتباط با دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، 59 هزار و 507 دقیقه از این تولیدات را مربوط به حوزه‌های صدای مراکز و 33 هزار و 279 دقیقه را از عملکرد سیمای استان‌های صداوسیما اعلام کرد. معاون امور مجلس و استان‌های صداوسیما این میزان تولید و پخش را از آغاز دوره تبیین یعنی از دهم اسفند ماه 87 تا 25 اردیبهشت ماه 88 اعلام کرد و گفت: میزگرد سیاسی  برنامه‌های روزانه، برنامه‌های ترکیبی، میان برنامه  اخبار و موسیقی از جمله ساختارهای برنامه‌های ویژه ریاست جمهوری هستند که در 2 حوزه صداو سیمای مراکز استان‌ها به موضوع انتخابات می‌پردازند.

محمدرضا ورزی «کیمیاگر» را ساخت

فارس: محمدرضا ورزی فیلم  مجموعه کیمیاگر را برای پخش در روز جهانی پزشک براساس زندگی محمد زکریای رازی کارگردانی کرد. محمدرضا ورزی در این‌باره گفت: کیمیاگر را اوایل سال کارگردانی کردم که به زندگی محمد زکریای رازی کاشف الکل می‌پردازد و یک فیلم  مجموعه است. وی افزود: این فیلم  مجموعه در شبکه یک سیما تولید شده که فیلم آن شهریور ماه و در روز جهانی پزشک پخش می‌شود. ورزی درباره ایفاگر نقش رازی گفت: در پروژه کیمیاگر، منوچهر زنده‌دل در نقش زکریای رازی ایفای نقش کرد و به نظر من یک پدیده بود. زنده‌دل در عمارت فرنگی در نقش دکتر اسدی ایفای نقش کرد و از گویندگان برجسته این مرز و بوم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها