با شکست رئال مادرید

اوساسونا از سقوط گریخت

هفته سی و هشتم فوتبال دسته اول باشگاه های اسپانیا(لالیگا) با برگزاری چند دیدار پایان یافت. در حساس‌ترین دیدار تیم اوساسونا با درخشش جواد نکونام و مسعود شجاعی توانست با نتیجه 2 بر یک رئال مادرید را مغلوب کند.
کد خبر: ۲۵۶۳۰۵

در سایر بازی های روز یکشنبه نیز این نتایج بدست آمد:
نومانسیا در زمین خود با دو گل از سویا شکست خورد.

اسپانیول حریف خود مالاگا را به سه گل مغلوب کرد.

بازی اسپورتینگ خیخون و هوئلوا با نتیجه دو بر یک به سود خیخون خاتمه یافت.

ختافه و سانتاندر نیز با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت. بتیس و وایادولید نیز با همین نتیجه به کار خود پایان دادند.

در دیدارهای روز شنبه این نتایج بدست آمد:

لاکرونیا در زمین خود با نتیجه یک بر یک در برابر بارسلونا متوقف شد.

آتلتیکو مادرید نیز با سه گل میهمان خود المریا را با شکست بدرقه کرد.

والنسیا در زمین خود با دو گل اتلتیکو بیلبائو را مغلوب کرد.

تیم های مایورکا و ویارئال در پرگل ترین بازی این هفته رودر روی هم قرار گرفتند که ویارئال این بازی را با نتیجه سه بر دو به نفع خود پایان داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، بازی های این فصل فوتبال دسته اول اسپانیا (لالیگا)  با قهرمانی بارسلونا با 87 امتیاز پایان یافت. بارسلونا دو هفته قبل این عنوان را کسب کرده بود.

رئال مادرید نیز با 78  امتیاز به مقام دومی این رقابت ها دست یافت. سویا نیز با هفتاد امتیاز سوم شد.

بدین ترتیب این سه تیم مجوز حضور در رقابت های قهرمانی باشگاه های اروپا در فصل آینده را کسب کردند. هوئلوا با 33  و نومانسیا با 35 امتیاز قبلا به دسته دوم سقوط کرده بودند.

تیم های اوساسونا و خیخون با 40 و بتیس با 41  امتیاز پیش از بازی نهایی رقابت سختی برای بقا در دسته اول داشتند که در نهایت تیم بتیس با کسب مساوی در بازی نهایی به دسته دوم سقوط کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها