فیات 12000 شغل را حذف می کند

جام جم آنلاین - گروه صنعتی و خودروسازی فیات روز دوشنبه 22 ژوئن اعلام کرد 12000 شغل را حذف می کند که اغلب آنها در شعبه های این شرکت در خارج از ایتالیا هستند.
کد خبر: ۲۵۵۱۲
به نوشته لاتریبون ، شرکت فیات برای کاهش هزینه های خود 12000 نفر از کارمندان خود که اغلب در شعبه های خارجی این شرکت فعالیت دارند را اخراج می کند.
شعبه امریکایی CNH فیات سازنده ماشین های کشاورزی ، ایوکو سازنده خودروهای سنگین و شرکت مانیتی مارلی سازنده سیستم های الکترونیک خودرو جزو شرکت هایی هستند که تعداد کارکنان آنها کاهش خواهد یافت .
یکی از سندیکاهای کارگری ایتالیا اخیرا در یک کنفرانس مطبوعاتی در میلان اعلام کرده بود ، شرکت فیات بزرگترین گروه صنعتی ایتالیا در معرض ورشکستگی قرار دارد و درخواست کرد مذاکراتی برای کمک مالی دولت برای نجات شرکت فیات انجام شود.

بحران در شرکت فیات
شرکت اپل مخالف ادغام با فیات است
کارگران اعتصابی کارخانه فیات بندر پالرمو را مسدود کردند
فیات سهام خود را به جنرال موتورز می فروشد
درگذشت جیانی آنیلی باعث بالا رفتن ارزش سهام فیات شد
زیان شرکت فیات به مبلغ 3 میلیارد و 948 میلیون یورو رسید
مازراتی رقیب فیات می شود
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها