رودخانه‌های سرخ مریخ

مهر: محققان دانشگاه براون با مطالعه روی تصاویر مدارگرد اکتشافی مریخ اعلام کردند رودخانه‌های مریخی حدود یک میلیارد سال پیش در این سیاره جریان داشته و باعث شکل‌گیری دره‌های متعددی شده‌اند. مطالعات جدید نشان می‌دهد رودخانه‌های سیاره مریخ متعلق به زمان بسیار دوری نبوده و به احتمال زیاد تا سال‌های اخیر نیز در این سیاره در جریان بوده‌اند. با کشف چندین دره بزرگ که توسط رودخانه‌ها و طی یک میلیارد سال اخیر حفر شده‌اند، متخصصان اعلام کردند تاریخ این دره‌ها نسبت به یافته‌های پیشین مربوط به جریان آب در سیاره سرخ بسیار جدیدتر است.
کد خبر: ۲۵۴۲۳۲
ظاهر این دره‌ها از گذشته‌ نه‌چندان دوری خبر می‌دهد که آب در آنها جریان داشته است.

محققان معتقدند این دره‌های جدید طی یک میلیارد سال اخیر شکل گرفته‌اند که این تاریخ با در نظر گرفتن تاریخچه آب در مریخ بسیار جدید به شمار می‌رود. محققان در ماه مارس اعلام کردند آب در حدود 25/1 میلیون سال پیش در مریخ جریان داشته است.

امکان یافتن نشانه‌های حیات در منطقه‌ای به جوانی آنچه دانشمندان یافته‌اند نسبت به مناطق باستانی که در گذشته‌ای بسیار دور مرطوب بوده و اکنون در زیر لایه‌های مختلف مدفون شده‌اند، بسیار بیشتر خواهد بود. محققان احتمال می‌دهند با تحقیقات بیشتر بتوانند صفحات یخی مدفون در زیر لایه‌های غبار را در ‌نیم‌کره شمالی مریخ کشف کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها