چهارگوشه ورزش

پرواز فرنگی‌کارها به تایلند

جام‌جم: اعضای تیم ملی کشتی فرنگی صبح دیروز برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا و دفاع از عنوان قهرمانی خویش، راهی تایلند شدند. محمد فقیری در 55، حمید باوفا در 60، سعید عبدولی در 66، فرشاد علیزاده در 74، طالب نعمت‌پور در 84، امیر علی‌اکبری در 96 و مسعود هاشم‌زاده در 120 کیلوگرم، اعضای تیم ملی کشتی فرنگی را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۲۴۹۸۰۸

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا، 12 و 13 اردیبهشت ماه در شهر پاتایای تایلند برگزار می‌شود و تیم ملی ایران که سال گذشته در جی‌جو کره جنوبی با 3 طلا، یک نقره و یک برنز به مقام قهرمانی آسیا رسیده است، باید زیر نظر محمد بنا از این عنوان دفاع کند.

آغاز لیگ وزنه‌برداری از 25 خرداد

جام‌جم: فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر وزنه‌برداری باشگاه‌های کشور از 25 خرداد ماه آغاز خواهد شد. این رقابت‌ها که برای شرکت در آن، 10 تیم اعلام آمادگی کرده‌اند، در 8 دور و به میزبانی شهرهای مختلف برگزار خواهد شد که میزبان اولین دور خراسان رضوی است.

تیم‌ها برای شرکت در رقابت‌ها مجاز به استفاده از 2 وزنه‌بردار خارجی هستند و ملی‌پوشان نیز باید در کنار تیم‌هایشان وزنه بزنند.

نجفی، قهرمان دوچرخه‌سواری کوهستان

جام‌جم: رقابت‌های دوچرخه‌سواری دسته یک باشگاه‌های کوهستان کشور در رشته دان‌‌هیل با قهرمانی امین نجفی‌بوزی به پایان رسید.

این رقابت‌ها با حضور 15 تیم و 40 ورزشکار در شهرستان شهرکرد و در مسافت 1500 متر برگزار شد که در پایان، امین نجفی‌بوزی از باشگاه راه و ترابری سیستان و بلوچستان، احسان بیک‌محمدی از باشگاه تربیت بدنی خارک و محمد نصیری دوم و سوم شدند.

کبدی ساحلی به مناسبت آزادسازی خرمشهر

جام‌جم: مسابقات کبدی ساحلی قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی به مناسبت فرارسیدن آزادسازی خرمشهر، سوم خرداد ماه در سواحل خرمشهر و آبادان برگزار می‌شود. شرکت در این مسابقات آزاد بوده و هیچ‌گونه محدودیتی برای تعداد تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات وجود ندارد.

الگوبرداری قایقرانی از دیگر کشورها

جام‌جم: احمد دنیامالی، رئیس فدراسیون قایقرانی اعلام کرد که برای رشد و توسعه بیشتر از تجربه کشورهای توسعه‌یافته و پیشرو در این رشته استفاده خواهد شد. تغییر ساختار فدراسیون و برقراری نظام ارزیابی عملکرد در فدراسیون قایقرانی از جمله مسائل دیگری است که مورد اشاره دنیامالی قرار گرفته است.

قهرمان لیگ  واترپلو جمعه مشخص می‌شود

جام‌جم: قهرمان هجدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلوی باشگاه‌های کشور، جمعه با برگزاری فینال این رقابت‌ها بین تیم‌های نفت و گاز گچساران و ایران توسعه کرج مشخص خواهد شد.

دیدارهای رده‌بندی و فینال هجدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر واترپلو، بعدازظهر جمعه در استخر آزادی تهران برگزار خواهد شد و در دیدار رده‌بندی 2 تیم نفت امیدیه و فولاد ماهان سپاهان به مصاف هم خواهند رفت.

مسابقات تنیس با ویلچر قهرمانی کشور

جام‌جم: مسابقات تنیس با ویلچر قهرمانی کشور در 3 ماهه اول امسال برگزار می‌شود.

مجتبی شیرازی، رئیس انجمن تنیس با ویلچر جانبازان و معلولان با اعلام این خبر گفت: استعداد‌های بسیار بالایی در ورزش تنیس با ویلچر جانبازان و معلولان داریم که اگر امکانات مورد نیاز این ورزشکاران فراهم شود، قادر به کسب افتخار در میادین بین‌المللی هستیم.

تمرین جوانان هندبال در غیاب کلیم‌اف

ایسنا: در حالی دومین اردوی تدارکاتی تیم ملی هندبال جوانان از 12 اردیبهشت در اصفهان آغاز می‌شود که سرمربی این تیم باز هم غایب است.

رئیس هیات هندبال استان اصفهان در این باره گفت: یوری کلیم‌اف که پیش از این، حضورش به عنوان سرمربی در تیم ملی هندبال جوانان قطعی شده بود، به دلیل مطرح کردن برخی مسائل از جمله مشکلات شخصی و خانوادگی در نخستین اردوی تدارکاتی این تیم، حاضر نخواهد بود و اعلام کرده که در اردوی بعدی به ایران می‌آید.

ملی‌پوش پاورلیفتینگ ایران درگذشت

ایسنا: حسین فتحیان‌پور،‌ عضو تیم پاورلیفتینگ ایران که برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا در هندوستان آماده می‌شد، بر اثر سکته مغزی درگذشت. این ملی‌پوش در 2 مرحله اول آماده‌سازی تیم ملی پاورلیفتینگ با ثبت رکودهایی خوب انتخاب شده بود.

هندبال جوانان، حریفان جهانی خود را شناخت

فارس: مراسم قرعه‌کشی هندبال جوانان جهان در شهر بازل سوئیس برگزار شد که در آن 24 تیم حاضر در 4 گروه 6 تیمی گروه‌بندی شدند. تیم ملی هندبال جوانان ایران در گروه دی این رقابت‌ها با تیم‌های سوئد، پرتغال، برزیل، نروژ و گیرینلند همگروه شده است.

هفدهمین دوره‌ مسابقات هندبال قهرمانی جوانان جهان از 15 تا 28 مردادماه در مصر برگزار می‌شود. این نخستین حضور تیم ملی ایران در مسابقات جهانی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها