به گزارش «جامجم»، شامگاه 4 اردیبهشت امسال، مردی به اداره آگاهی تهران رفت و از جوانی که برای دختر دانشجویش مزاحمت ایجاد میکرد ، شکایت کرد.
مرد شاکی در اظهاراتش به پلیس گفت: چند هفته پیش، هنگام بازگشت دخترم از دانشگاه به منزل، مرد جوانی با سد کردن راه وی، به او پیشنهاد دوستی خیابانی داد که فرزندم پس از مشاجره با وی، هراسان آن محل را ترک کرد.
هفته بعد، چند بار همان مرد برای وی ایجاد مزاحمت کرد. مرد جوان طی مزاحمتهای متعدد خود، ادعا کرد که به دخترم علاقهمند شده و قصد ازدواج با وی را دارد و از فرزندم خواست، اجازه دهد به خواستگاریاش بیاید که دخترم پس از شنیدن گفتههای مرد مزاحم، با او مشاجره و تهدیدش کرد که اگر بیش از این، برای وی ایجاد مزاحمت کند، علیه وی شکایت خواهد کرد.
مرد شاکی ادامه داد: اما این حرفها هم در مرد مزاحم اثر نکرد و او سایه به سایه دخترم را تعقیب کرد تا سرانجام موفق به یافتن منزلمان در غرب تهران شد و یک ساعت قبل، قمه به دست وارد مجتمع مسکونیمان شد و فریاد زد اگر مقدمات ازدواج وی با دخترم فراهم نشود، خودکشی خواهد کرد.
وی افزود: ابتدا به حرفهای او توجهی نکردیم و یکی از ساکنان مجتمع برای بیرون کردن مرد مزاحم با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت تا وی را دستگیر کنند، اما قبل از حضور ماموران، مرد مزاحم تهدیدهایش را عملی کرد و با قمه اقدام به خودزنی کرد و به بیمارستان منتقل شد. با تشکیل پرونده در مرکز پلیس، مرد مجروح دستگیر شد و روز گذشته، برای ادامه تحقیقات به شعبه ششم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 5 تهران منتقل شد و مورد بازجویی قرار گرفت.
اعتراف به مزاحمت خیابانی برای دختر جوان
فرهاد متهم در اظهاراتش به بازپرس یونسی گفت: چندی پیش که به منزل یکی از اقوامم در غرب تهران میرفتم، متوجه این دختر شدم که از دانشگاه خارج شد. یک لحظه با مشاهده وی، به او علاقهمند شدم و با نزدیک شدن به دختر جوان، قصد صحبت کردن داشتم که خودرویی مقابل وی توقف کرد و دختر جوان پس از سوار شدن با آن، محل را ترک کرد.
چند روز بعد، بار دیگر دختر جوان را در خیابان دیدم و شروع به صحبت کردم و در خصوص علاقهام به وی گفتم که او توجهی به حرفهایم نکرد و خواست مزاحمش نشوم.
متهم ادامه داد: از آن روز به بعد، سایه به سایه وی را تعقیب میکردم تا این که موفق به یافتن خانه وی شدم و دو بار مقابل منزلش با سد کردن راه، تهدیدش کردم که باید با من ازدواج کند و در غیر این صورت، او و خودم را به قتل میرسانم و به همین دلیل باحضور در محل سکونت وی اقدام به خودزنی کردم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم