در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا ، سرهنگ ابراهیمی، فرمانده انتظامی شهرستان بم در تشریح خبر این گروگانگیری، گفت: در پی وصول یک نیابت قضایی از دادسرای امور جنایی شیراز مبنی بر گروگانگیری فردی به نام امین - الف، توسط سه نفر مسلح، در 23 اسفندماه سال گذشته در شهرستان شیراز و انتقال آن به شهرستان بم، تلاش پلیس آگاهی برای دستگیری گروگانگیران و آزادی گروگان آغاز شد.
وی با اشاره به اینکه ربایندگان در قبال آزادی گروگان، تقاضای 500 میلیون تومان وجه نقد از خانوادهاش کرده بودند، افزود: ماموران پس از انجام یکسری کار اطلاعاتی، محل اختفای گروگانگیران را در یکی از روستاهای اطراف بم شناسایی و به محل مورد نظر عزیمت کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بم تصریح کرد: پلیس پس از به محاصره در آوردن محل نگهداری گروگان، در یک عملیات ضربتی ابتدا سه نفر از گروگانگیران را دستگیر و سپس گروگان را نیز آزاد کرد.
وی، دستگیری چهار نفر گروگانگیر و کشف چهار قبضه سلاح جنگی را حاصل این عملیات اعلام و خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده که مظنون به چندین سرقت مسلحانه در شهرستان بم نیز هستند، جهت انجام تحقیقات تکمیلی به مقامت ذیصلاح معرفی شدند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: