حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر ، این کارشناس و پژوهشگر علوم و فناوریهای فضایی گفت: ماهواره امید برای انجام ماموریت های ویژه ای برای مدت زمان معینی از یک تا دو ماه طراحی و ساخته شده است.
وی ارسال پیام ، ارتباط با ایستگاه های زمینی ، ارسال اطلاعات مداری و اطلاعات درونی ماهواره را از جمله ماموریت های این ماهواره ذکر کرد و افزود: این ماهواره تاکنون ماموریت های مذکور را با موفقیت و دقت بالا انجام داده است.
ابراهیمی با اشاره به انتشار خبری مبنی بر پایان ماموریت ماهواره امید تا 12 روز آینده تاکید کرد: این ماهواره در حال حاضر در مدار قرار دارد و تا 40 روز آینده هم در مدار باقی خواهد ماند.
کارشناس و پژوهشگر علوم و فناوریهای فضایی به سرنوشت این ماهواره امید اشاره کرد و افزود: این ماهواره همانند سایر ماهواره های مدار LEO وارد جو می شود و در فضا نخواهد بود.
ماهواره ملی امید 15 بهمن ماه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و در سی امین سالگرد پیروزی انقلاب با دستور دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور با موفقیت به فضا پرتاب و در مدار کره زمین قرار گرفت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....