حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، مدیرعامل مجموعه تفریحی-ورزشی توچال با اعلام این خبر گفت: امسال نیز این مجموعه پس از یک تعطیلی دو روزه (30 اسفند 87 و اول فروردین 88) از دومین روز سال نو ماده ارائه خدمات به تمامی علاقمندان و دوستداران طبیعت بهاری است.
سید مرتضی اصفهانی با اشاره به جاذبه های منحصر به فرد این مجموعه افزود: این مجموعه با برخورداری از ویژگیهای منحصر به فردی همانند طولانی ترین خط تله کابین پیوسته جهان، مرتفع ترین هتل و پیست اسکی دنیا (از سطح دریا) یکی از جاذبه های بی بدیل گردشگری ایران است.
وی تصریح کرد: این مجموعه بین 7 تا 9 ماه از سال و حتی تا اواخر خرداد پوشیده از برف بوده و هم اینک نیز با بیش از دو متر برف در گرمای تازه ظهور کرده بهار پایتخت، پذیرای اسکی بازان علاقمند است.
اصفهانی ادامه داد: پیش بینی می شود پیست اسکی توچال حداقل تا اواخر اردیبهشت 88 به فعالیت خود ادامه دهد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....