حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایرنا ، دکتر «کریستین ویلیامز» مدیر برنامه تحقیقات موسسه تحقیقاتی انجمن سرطان کانادا ، این کشف را بسیار امیدوار کننده بیان کرد و افزود: این یافته ها به تهیه درمانهای مطلوب تر و هدفمندتر در سرطان مغز کمک می کند.
به گفته وی با این کشف کودکان بیشتری از سرطان جان سالم بدر خواهند برد و تعداد کمتری از آنها عوارض جانبی ناتوان کننده را تحمل خواهند کرد.
دکتر مایکل تیلور مجری این تحقیقات میگوید: این شش ژن هنگام فعالیت طبیعی، پروتیینی می سازند که فرمان توقف رشد را برای مغز در حال رشد و نمو کودکان صادر می کند اما وقتی که این ژنها جهش مییابند، رشد مغز از کنترل خارجگ می شود و به بروز سرطان می انجامد.
این پژوهشگر با اشاره به اینکه در حال حاضر داروهایی تهیه شده که این نوع پروتیین ها را هدف قرار می دهد ابراز امیدواری کرد ، تعدادی از این داروها برای درمان موثر مدولوبلاستوما مورد استفاده قرار گیرند.
پژوهشگران در این تحقیق که گسترده ترین مطالعه در نوع خود محسوب می شود، بیش از 200 نمونه تومور را بررسی کردند. این نمونه ها از کودکان کشورهای سراسر جهان از جمله کانادا ، آمریکا ، انگلیس ، لهستان و عربستان سعودی گرفته شده بود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....