کوتاه از جهان

تکذیب شایعه زخمی شدن زهار

جام‌جم آنلاین: محمود الزهار، از رهبران برجسته جنبش حماس در جریان جنگ 22 روزه رژیم‌صهیونیستی علیه نوار غزه زخمی نشده است. فوزی برهوم، سخنگوی جنبش حماس در گفتگو با مرکز اطلاع رسانی فلسطین تاکید کرد دکتر زهار در جریان جنگ اخیر هیچ آسیبی ندیده است.روزنامه صهیونیستی جروزالم‌پست ادعا دارد زهار در واپسین روزهای حمله ارتش‌صهیونیستی به غزه زخمی شده و به یکی از بیمارستان‌های مصر انتقال یافته است.
کد خبر: ۲۳۲۶۳۸

ادامه حملات آمریکا به پاکستان

جام‌جم آنلاین: جو بایدن، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا روز گذشته از تداوم حملات کشورش به خاک پاکستان و تغییر نکردن سیاست آمریکا در این زمینه خبر داد.

به گزارش آنتی‌وار، بایدن گفت: اگر هدفی وجود داشته باشد که بتوان علیه آن اقدام کرد، هدفی که همان اعضای عالی رتبه القاعده باشد برای اقدام درنگ نخواهیم کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حملات روز جمعه جنگنده‌های آمریکایی به خاک پاکستان که در نتیجه آن 22 نفر کشته شدند، افزود: نمی‌توانم درباره این مساله صحبت کنم.

انتقاد تند پوتین از بوش

جام‌جم آنلاین: ولادیمیر پوتین، نخست‌وزیر روسیه دیروز جورج بوش، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا را عامل ایجاد تنش میان روسیه و اوکراین در مورد موضوع انتقال گاز معرفی کرد.به گزارش خبرگزاری فرانسه، پوتین خاطرنشان کرد که وی در مورد این‌که روابط میان روسیه و آمریکا در زمان اوباما بهبود خواهد یافت تا حدودی خوشبین است.

به گفته پوتین، نشانه‌هایی وجود دارد که از بازنگری سیاست‌های مناقشه‌انگیز دوران بوش که منشا تنش در روابط آمریکا با روسیه بود از سوی اوباما حکایت دارد.

درخواست محاکمه صهیونیست‌ها

جام‌جم آنلاین: عمرو موسی، دبیرکل اتحادیه‌عرب از تماس با دادستان دادگاه جنایی لاهه برای محاکمه‌ مسوولان رژیم‌صهیونیستی به دلیل ارتکاب جنایات جنگی خبر داد.

به نوشته روزنامه الشرق‌الاوسط -‌ چاپ لندن -  موسی اعلام کرد خواستار محاکمه سران رژیم‌صهیونیستی به دلیل نقض حقوق بشر در غزه شده است.

وی همچنین در تماس با طرف‌های عربی و بین‌المللی به رایزنی‌ جهت اجرای تصمیم‌های اتخاذ شده در نشست اقتصادی سران عرب در کویت پرداخت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها