سینما 2009

برادپیت و تفکر درباره مرگ

فارس: براد پیت، بازیگر فیلم «پرونده عجیب بنجامین باتن» گفت: بازی در این فیلم مرا به فکر واداشت. براد پیت، بازیگر هالیوود که بتازگی در فیلم پرونده عجیب بنجامین باتن ایفای نقش کرده است، گفت: من از پیر شدن نمی‌ترسم، ولی از این که چگونه خواهم مرد، خیلی می‌ترسم. پیت که ماه گذشته 45 ساله شد، در کنفرانس مطبوعاتی افتتاحیه اروپایی فیلم خود در برلین گفت: فیلم پرونده عجیب بنجامین باتن مرا درباره مرگ به فکر واداشته است. او در پاسخ به یکی از خبرنگاران که چه چیزی ممکن است اشک تو را در‌آورد، گفت: من گریه نمی‌کنم، من همچون ناخن سفت و محکمم. به گزارش رویترز، فیلم پرونده عجیب بنجامین باتن، داستان مردی به نام بنجامین باتن است که 80 ساله متولد می‌شود و رفته رفته جوان‌تر می‌شود، او در پیری عاشق زنی می‌شود (با بازی کیت بلانشت) ولی بنجامین روز به روز جوان‌تر و نامزدش روز به روز پیرتر می‌شود و این مساله باعث به وجود آمدن یک تراژدی می‌شود.
کد خبر: ۲۳۱۲۸۰

مرگ بازیگر «نرگس سیاه»

ایسنا: کاتلین بایرون بازیگر هالیوودی که با بازی در فیلم‌هایی چون نرگس سیاه و داگویل به چهره‌ای مطرح در سینمای بین‌المللی بدل شده بود، در 88 سالگی درگذشت. کاتلین بایرون طی سال‌های اخیر در آثار سینماگرانی چون دیوید لینچ و استیون اسپیلبرگ به ایفای نقش پرداخته بود. بنا به اعلام گاردین، این بازیگر مطرح دهه 40 و50 سینما به علت بیماری از دنیا رفته است. بایرون متولد 1921 در شهر لندن بود او سال 1942 با درام آقای پیت‌جوان ساخته کارول رید، وارد عالم سینما شد و در گروه فیلمسازی سینماگرانی چون مایکل پاول و امریک پررسبورگر به فعالیت ادامه داد.

جایزه برتر لومیر به «بین دیوارها»

فارس: فیلم برنده نخل طلای «بین‌ دیوارها» به کارگردانی لارنت کانته، برنده جایزه برتر این دوره از رقابت‌های سینمایی لومیر در فرانسه شد. فیلم بین‌دیوارها، فیلم برنده نخل طلای کن و نماینده سینمای فرانسه در هشتاد و یکمین دوره از رقابت‌های اسکار، توانست جایزه برتر این دوره از جوایز لومیر را به خود اختصاص دهد.  فیلم بین‌دیوارها که یکی از شانس‌های جوایز سزار (اسکار فرانسه) نیز محسوب می‌شود، برای ربودن این جایزه بر فیلم‌های مطرحی چون «با کمک‌ کوچکی از طرف خودم» به کارگردانی فرانسوا دوپیرون و سرافین به کارگردانی مارتین پروس غلبه کرد. به گزارش ورایتی، فرانسوا دوپیرون نیز برای فیلم با کمک کوچکی از طرف خودم، در این دوره از رقابت‌ها برنده جایزه بهترین کارگردانی شد، این فیلم که درباره فراز و نشیب‌های زندگی خانواده‌ای مهاجر در پاریس است، قرار است بزودی در تورنتو، توکیو و رم به نمایش درآید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها