9میلیون قربانی کرم جدید اینترنتی

کرم جدیدی که از طریق اینترنت به سرعت در حال انتشار است تا روز جمعه بیش از 9 میلیون رایانه در سراسر جهان را آلوده کرده است.
کد خبر: ۲۳۰۱۳۱
به گزارش آی سی تی ورلد به نقل از اینفو ورلد، نگارش این کرم با سواستفاده از یک حفره خطرناک امنیتی در محصولات مایکروسافت انجام شده است.

مایکروسافت در اکتبر سال 2008 برای رفع این حفره بولتن امنیتی MS08-067 را عرضه کرد. اما بررسی ها حاکیست حدود 50 درصد از رایانه های متصل به اینترنت وصله یاد شده را بارگذاری کرده اند.

این کرم توسط شرکت های مختلف امنیتی Downadup یا Conflicker نام گرفته و در صورت بارگذاری وصله های نرم افزاری موجود در بولتن یاد شده ، احتمال آلوده شدن سیستم عامل ویندوز به آن به صفر می رسد.

به گفته کارشناسان امنیتی تغییر مداوم برخی جزییات این کرم مانع از شناسایی آن توسط برخی نرم افزارهای ضدویروس شده و همین مساله مبارزه با آن را دشوارتر می سازد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها