کوتاه از جهان

چنی، منفور همچون بوش

جام‌جم آنلاین: دیک چنی، معاون رئیس‌جمهور آمریکا بر اساس یک نظرسنجی اخیر بدترین معاون رئیس‌جمهوری در تاریخ این کشور نام گرفت. این نظرسنجی که توسط شبکه CNN و یک موسسه افکارسنجی انجام شده، نشان می‌دهد 23 درصد آمریکایی‌ها چنی را بدترین معاون رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا می‌دانند.
کد خبر: ۲۲۵۷۸۹

این در حالی است که میزان محبوبیت چنی تنها 14 درصد بوده و فقط یک درصد از او به عنوان بهترین معاون رئیس‌جمهور در تاریخ آمریکا یاد کرده‌اند.

توصیه زرداری به هندی‌ها

جام‌جم آنلاین: آصف علی زرداری، رئیس‌جمهور پاکستان روز گذشته تصریح کرد ارتش این کشور آماده مقابله با هرگونه تجاوز از سمت شرق است و دهلی‌نو نباید قدرت ارتش پاکستان را دست کم بگیرد.

به گزارش کانال خبری داون، زرداری گفت: هند نباید توان نظامی پاکستان را دست کم بگیرد زیرا پاکستان قادر به جلوگیری از هرگونه تجاوز خارجی است.

این در حالی است که مانموهان سینگ، نخست‌وزیر هند دیروز با رد احتمال وقوع جنگ با پاکستان تصریح کرد کسی خواهان جنگ با پاکستان نیست.

موضع‌گیری طالبانی علیه آمریکا

جام‌جم آنلاین: جلال طالبانی، رئیس‌جمهور اعتقاد دارد آمریکایی‌ها برای نفت منطقه و کمک به اسرائیل که هم‌پیمان اصلی آنها است، صدام را نابود کردند.

طالبانی در گفتگو با روزنامه اماراتی الخلیج گفت: آمریکایی‌ها برای نابود کردن صدام حسین به عراق آمدند چون صدام علاوه بر ملت عراق منافع آمریکا را نیز تهدید می‌کرد. وی افزود: صدام خطری برای کویت و عربستان‌سعودی و نفت این دو کشور به حساب می‌آمد علاوه بر این‌که برای اسرائیل هم‌پیمان اصلی آمریکا  نیز تهدید بود.

پایان ساخت دیوار حائل تا سال آینده

جام‌جم آنلاین: ایهود اولمرت، نخست‌وزیر مستعفی رژیم‌صهیونیستی از اتمام ساخت دیوار حائل تا پایان سال 2009 میلادی خبر داد که مناطق فلسطینی‌نشین کرانه باختری را از شهرک‌های صهیونیست‌نشین جدا می‌کند.

به گزارش شبکه خبری المنار، اولمرت در بازدید از فعالیت‌های ساختمانی دیوار حائل از آن به عنوان سدی حیاتی در دفاع از رژیم‌صهیونیستی یاد کرد.

اولمرت مدعی شد این دیوار در بسیاری از مناطق عملیات علیه اسرائیل را متوقف کرده است. دادگاه لاهه در سال 2004 ساخت این دیوار را غیرقانونی دانست.

روسیه هم به مخالفان شورای امنیت پیوست

جام‌جم آنلاین: ویتالی چورکین، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد حوادث قفقاز، کوزوو و سایر نقاط جهان نشان داد ترکیب کنونی شورای امنیت برای حل مناقشات بین‌المللی کارآمدی ندارد.

به گزارش روزنامه روسی راسیسکایا گازیه‌تا، چورکین تصریح کرد مسکو آماده گفتگو درباره انجام اصلاحات در شورای امنیت سازمان ملل است.

وی یادآور شد مساله تغییر شکل شورای امنیت برای مدت مدیدی است که در دستور کار اعضای این شورا قرار گرفته است.

الجبوری؛ رئیس جدید مجلس عراق

جام‌جم آنلاین: محمود المشهدانی، رئیس پارلمان عراق در حالی روز گذشته از سمت خود کناره‌گیری کرد که گمانه‌زنی‌ها از نامزدی حسین الجبوری برای تصدی این سمت حکایت دارد.

به گزارش پایگاه عراقی الوسط، به احتمال زیاد الجبوری که از نمایندگان وابسته به جبهه سنی التوافق است جانشین ریاست پارلمان عراق خواهد رسید.

مشهدانی پس از آن که گفته بود عراق بدترین پارلمان جهان را دارد، از سوی نمایندگان طیف‌های مختلف برای کناره‌گیری تحت فشار قرار گرفته بود.

نارضایتی آمریکا از ساآکاشویلی

جام‌جم آنلاین: کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا برای نخستین بار عملکرد میخائیل ساآکاشویلی، رئیس‌جمهوری گرجستان در جنگ ماه اوت اوستیای‌جنوبی را غیرمسوولانه خواند.

رایس در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه به ارزیابی اقدامات ساآکاشویلی پرداخت و اعتراف کرد عملکرد او در اوستیای‌جنوبی برای دولت آمریکا غیرمنتظره بود.

اگرچه او به انتقاد از اقدامات روسیه نیز پرداخت ولی انتقاد بی‌پرده از ساآکاشویلی گویای آن است که غرب از ساآکاشویلی ناراضی است.

توقف شهرک‌سازی، پیش شرط صلح

جام‌جم آنلاین: عمرو موسی، دبیرکل اتحادیه‌عرب با محکوم کردن تلاش‌های اسرائیل برای حمله احتمالی به غزه خواستار موضع‌گیری اعراب در قبال این مساله شد.

به نوشته روزنامه‌ لبنانی السفیر، موسی درباره پیشنهاد فرانسه مبنی بر عادی‌سازی روابط تجاری اعراب با اسرائیل در مقابل توقف شهرک‌سازی گفت: توقف شهرک‌سازی پیش‌شرط مذاکرات است.

وی افزود: بدون این پیش‌شرط هر گونه اقدام یا سیاستی فاقد ارزش خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها