علی ذوالقدریها، مدیرکل صدور پروانه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: «شرکتهای ISP و ISDP که مدارکشان را برای دریافت پروانه جدید تکمیل نکنند، تا یک سال حق ارایه تقاضای مجدد برای دریافت پروانه ندارند.»
وی افزود: «بر اساس آخرین آمار تا به حال در حدود 660 پروانه ISP صادر شده و 37 پروانه ISDP نیز در استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، تهران، چهار محال و بختیاری، خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، کرمانشاه، گلستان، گیلان و مازندران صادر شده است.»
او در ادامه با بیان این که در حال مکاتبه با مخابرات استانها در این رابطه هستیم، گفت: «شرکتهایی که جهت اخذ پروانه نسبت به ارسال مدارک به سازمان اقدام کردند میتوانند جهت مشاهده وضعیت پروانه خود به سایت سازمان با آدرس اینترنتی www.cra.ir مراجعه کنند.»